Az egykori X-Faktor zsűrijének koncertjével zárul a Septimia Kupa

Gőzerővel szervezi már rendhagyó sporteseményét a Septimia, amely idén fociban, bowlingban, kosárlabdában, fallabdában, és tabléban hirdet versenyt, illetve lovas ügyességi versenyt, és bográcsos főzőversenyt is szerveznek. Azoknak is kínálnak szórakozási lehetőséget a szervezők, akiknek a vetélkedés nem az, hiszen Tóth Gabi & Fricska, Letshow, és Huzavona koncertekkel, és bulikkal várnak a június 30. és július 2. között megrendezendő Septimia Kupán.

Több versenyszámban a nevezés azt is jelenti, hogy 3 napon keresztül ingyen strandolhatsz, de ne feledd, szerdáig, június 28-ig tart a jelentkezési határidő. A Septimia Kupa részleteit sportáganként honlapjukon közlik a szervezők. Eszerint

fociban

6+1, maximálisan 12 fős csapatokat várnak, akiknek tagjai 16 éven felüliek. A benevezés csapatonként 700 lejbe kerül, ez magába foglalja a koncertekre, bulikra való belépést, a szabadtéri medence használatát, kérésre számlát, valamint a helyszíni orvosi szolgálatot. A 2-szer 15 perces mérkőzések péntektől vasárnapig tartanak, és a tervek szerint négy csoportban folynak majd a küzdelmek. A csapattagok között egyaránt lehet amatőr és leigazolt játékos is – írják. A jelentkezési űrlapot itt találod, de az andras.benedek@septimia.ro címen emailben, a Septimiának írt Facebook-üzenetben, és személyesen a Wellness recepción is nevezhetsz, illetve a 0745.133.832-es telefonszámon.

Bowlingban

a selejtezők egész csütörtöktől szombatig zajlanak. Ide kattintva jelentkezhetsz, találod meg a versenyprogramot, és a szabad helyeket. Emailben a bowling@septimia.ro címen, Facebook üzenetben, a 0749.055.180-as telefonszámon, és személyesen is lehet jelentkezni a Septimia Bowling-ban. A versenyszámban több kategóriában is indulni lehet, az Openre és a VIP-re 120 lejért lehet nevezni, és 70 lejért újranevezni kiesés esetén. A legkisebbeknek 60, illetve a 50 lejbe kerülnek ezek a díjak a junior kategóriában.

A streetballosok

180 és 300 lejért is nevezhetnek, előbbi csak a versenyt és az orvosi szolgálatot tartalmazza, utóbbi ár a koncerteket, bulikat és a medence használatát is. A kosárlabda bajnokságot július 1-jén, szombaton tartják. A korhatár 12 év, és jelentkezni lehet a marketing@septimia.ro email-címen, Messenger-üzenetben, személyesen a Wellness recepcióján, és a 0748.876.744-es telefonszámon. Az űrlap ide kattintva érhető el.

Fallabdában

amatőr és haladó kategóriákban is versenyt szerveznek, a 3-szor 15 pontos játszmáig tartó meccsek szombaton és vasárnap zajlanak majd. A versenyre való nevezés önmagában 60 lejbe kerül, de itt is van a mindent tartalmazó VIP-ár, amely 100 lejbe kerül. Jelentkezni lehet a marketing@septimia.ro email-címen, Messenger-üzenetben, személyesen a Wellness recepcióján, és a 0758.962.776-es telefonszámon. Az űrlapot itt találod.

Tabléval és az ügyességi lovas versennyel

kapcsolatban ugyanez a mese a nevezési árakkal, 60 és 100 lejért jelentkezhetsz, ugyanott, akárcsak a fallabdára, csupán a telefonszám változik, amelyen nevezni tudsz, ebben az esetben a 0747.491.325-ös telefonszámot kell hívnod. Ezek jelentkezési űrlapját itt találod.

Ami a főzőversenyt illeti,

a csapatoknak 300 lejbe kerül a nevezési díj, amely mindent magába foglal. A szervezők a július 1-jén, szombaton 9 órától kezdődő verseny részletes szabályzatát is közlik, megjegyezve, hogy a csapatok az elkészített ételt megadott áron értékesíthetik, a tálaláshoz a kellékeket a Septimia biztosítja. Az eladásból származó értéket megtarthatják, vagy felajánlhatják karitatív céllal – írják. Az ide kattintva elérhető űrlapot kell kitölteni, majd jelentkezni vele személyesen a Wellness recepcióján, vagy a marketing@septimia.ro email címen, esetlfe Facebook-üzenetben, vagy a 0752.188.118-as telefonszámon.

Ha csak a buli érdekel,

mondjuk, mi lesz. Pénteken 21 óra 30 perctől LetShow koncerttel indítják a hétvégét, amelyet DJ Sottoman bulija követ. Kortalan örökzöldek, a rock- és popzene nagy klasszikusai, a magyar és a nemzetközi dallamok mind-mind repertoárjuk részét képezik, melyet úgy állítottak össze a 2020-ban alakult csapat tagjai, hogy az este még véletlenül se záruljon tánc és buli nélkül – csábít a LetShow koncertjére a Septimia. Szombaton az esti zenét a Huzavona együttes majd Horváth Gábor biztosítja, de lesznek olyan állandó napközbeni programok is, mint az arcfestés, kreatív foglalkozások, vízi csúszda, gyereknek vizes lufi verseny, elsősegély bemutatók, beerpong, kötélhúzás és sörivó verseny.

Vasárnap azon kívül, hogy továbbra is lehetőség lesz kipróbálni az állandó programokat, Tóth Gabi koncertjével zárul a Septimia Kupa, Tóth Gabi a Fricska Tánccsapattal közösen lép színpadra, amelynek tagjai: Papp Gergő és Papp Máté, Szabó Dániel és Popovics Márk. A fiúk 2015 májusában a Britain’s Got Talent zsűrijét és közönségét is lenyűgözték – írják a szervezők, külön kiemelve, hogy a koncertre a belépő 35 lejbe kerül, leszámítva a VIP nevezési díjat kifizető résztvevőknek.

Kiemelt kép: a Septimia Facebook-oldala