Autókereskedőket és -szerelőket ellenőriztek

Augusztus 7-én több olyan vállalkozást is ellenőriztek a rendőrök, akik a szállítás területéhez köthetőek: bérfuvarozással, autóértékesítessel foglalkozó parkokat és vásárokat látogattak meg, de az autóalkatrész-kereskedelemek és autószervizek sem úszták meg, írják a Hargita megyei rendőrség közleményében.

Maroshévizen, Gyergyószentmiklóson, Székelyudvarhelyen, Csíkszeredában, Szentegyházán, Gyergyócsomafalván, Lövétén és Kápolnásfaluban tartottak ellenőrzéseket a hatóságok.

A nyomás alatt lévő berendezések, emelőszerkezetek és üzemanyaggal működő rendszerek nem megfelelő üzemeltetése miatt egy bűncselekményt állapítottak meg.

Ezenkívül 11 bírságot szabtak ki összesen 34.000 lej értékben: egyet a hulladékgazdálkodás, egyet a környezetvédelem, kettőt az egységes ellenőrzési nyilvántartás, kettőt a járművek kezelésének, ötöt a javak és személyek biztonsága és védelme terén észlelt rendellenességek miatt.

Az akcióban a közrendészet, a bűnügyi nyomozó szolgálat és a környezetvédelmi őrség szakemberei vettek részt.

Az uh.ro a te véleményedre kíváncsi!

Segíts nekünk megtervezni a jövőt! Csak pár kérdésre kell válaszolnod, mindössze 5 percbe telik, de nekünk sokat segítesz vele!

Segítek, kitöltöm a kérdőívet! »

Â