Anger Zsolt visszatér

Ezeket a darabokat játssza az udvarhelyi színtársulat következő évadában.
Fotó: SZÁSZ ZSUZSI

Bejelentette a Tomcsa Sándor Színház a 2019/2020-as évadjának előadásait. Eszerint három új nagyszínpadi előadást láthat majd a közönség, A főfőnök rendezője Anger Zsolt is visszatér egy előadásra, Pintér Béla szomorú történelmi komédiáját, a Kaisers Tv, Ungarnt viszi színre. Ezen kívül a társulat Böszörményi Gyula mesejátékát, a Hótündért mutatja be, és Ion Luca Caragiale Az elveszett levél című komédiáját, előbbit Aracs Eszter, utóbbit Albu István rendezi.

Három új stúdióelőadás is szerepel a következő évad programjában, Hatházi András Kovács János meghal című mesejátéka Zakariás Zalán rendezésében, Miron Gavran Fagyi című vígjátéka Barabás Árpád rendezésében, illetve Benedek Elek és Kolozsvári Grandpierre Emil nyomán a Béka-Királykisasszony zenés-bábos népmese, amelyet Lukács Emőke rendez.

A következő évadban továbbra s láthatjuk a Migránsoookat, A mi kis városunkat, a Terméketlen szépséget, a Nem lesz reggel, Fred!-et, a Káoszt és Rengeteg Ábel és Kürtős Kata kalandjait.

Júliusban és augusztusban jutányos áron válthatóak a bérletek a színház jegypénztáránál hétköznapokon 11 és 14, illetve 15 és 17 óra között, vagy a 0266 212 131-es telefonszámon. A bemutatóbérlet szeptembertől 75, addig 65 lejbe kerül, páros felnőttbérletet 100 lejért lehet váltani a nyári hónapokban, szeptembertől 60 lejbe kerül egy fő részére. A nyugdíjasok és vidékiek számára 40 lejbe kerül a bérlet, ez szeptembertől 45 lejre drágul, míg a szabadbérletet 70 lejért lehet vásárolni.