András Lehel is benyújtotta lemondását

Több forrás is megerősítette, hogy Pál Dénes lemondása után újabb húzónév nyújtotta be lemondását a Szabad Emberek Pártja részéről augusztus 16-án, hétfőn, ezúttal András Lehel frakcióvezető. A 24 fős, rangsorolt tanácsosi listájukon így már a tizennyolcadik jelöltnél jár az udvarhelyi önkormányzatban majdnem kétharmados többséget alkotó párt.

Az éppen csak, a júliusi tanácsülésen beiktatott új tanácsost, Bíró Ervin Lórándot Nagy Endre fölrajztanár, az Orbán Balázs Általános Iskola aligazgatója követi a listán, amelyen a sorrendben következők: Tankó Ágnes vállalkozó, az Elan Trio Kft. középvezetője, Nagy Mária Terézia, azóta megyei tanácsos, Becze Juliánna építész, Réthi Enikő Kinga ügyvéd, Dr. Ambrus József, nyugalmazott mentős főorvos és Péter Péter István mérnök, a Matplast Rt. vezérigazgatója. Közülük kerülhet a POL új önkormányzati képviselője.

Próbáltuk az érintetteket elérni, de nem vették fel a telefont, későbbre ígértek hivatalos tájékoztatást.

Frissítés:

kedden délben Venczel Attila főjegyző tájékoztatta portálunkat arról, hogy a lemondást hétfőn délután 4 óra körül, kevéssel a munkaidő vége előtt iktatták a hivatalban, indoklást nem tartalmaz.