Amikor a rendőrség elvisz, mert megpucoltad a szélvédőt  

Öt évvel ezelőtt egy keddi napon értesített a barátom, Norbi, hogy megállították a rendőrök, előkerült a szonda, 0,03-t fújt, beültették a Logan hátsó ülésére, vért vettek tőle, ült az őrsön és a nap végére könyv nélkül maradt. Másnap biciklivel ment dolgozni.

Emlékszem, bíróságon járt, ügyvédekkel tárgyalt, és mindezt valószínűleg azért, mert megmosta az kocsi szélvédőjét, és belélegezte az abban található etil-alkoholt.

Pucolt, kocsiba ült, elindult, bevett egy kanyart, félreállították

Abban az időszakban nem egy városban éltünk, nem emlékszem pontosan a részletekre, ezért megkértem, hogy elevenítse fel a történteket. 

Este fél nyolc körül focizni készült, megpucolta az autó szélvédőjét, begyújtotta, és már az első bevett kanyar után félreállították a rendőrök rutinellenőrzésre. Miután ellenőrizték a papírjait alkoholtesztet végeztek rajta, a szonda 0,03-at mutatott.

A rendőr már a kocsi mellett kibontotta az egyszer használatos kis műanyag darabkát, amivel a szondahasználatot teszik higiénikussá, utólag Norbi rájött, ez nem volt szakszerű. Hogy miért nem, arról picit később.

Kérte, hogy újat fújhasson, de nem engedték.

A cikk az előfizetőink számára folytatódik!

Ne maradj le a végéről! Már havi 15 lejért elolvashatod a cikkeink legjavát. Fektess be te is a szabadságba!