A vakoknál szavazhatnak a csomaglesők, a kenyérüzletben a cirkuszrajongók

1 az Isten, 9 a szavazókörzet.

1. Vakok és gyengénlátók iskolája

A vakoknál várják türelmetlenül a csomaglesőket. Déli tizenkettőkor még csak kettő darab szavazott közülük, tudjuk meg a helyszínen, a többiek még gyógyulnak, mert valami roma buli volt az éjszaka, amin részt vett a közösség.

2. Septimia Dental

Aki itt szavaz, annak négy évig tátva marad a szája.

3. Régi Vidéki Pékség kenyérüzlet a Tábor-negyedben

Itt állhatnak sorban azok, akik kenyérrel és cirkusszal jóllaknak. Sajnos, nincs most épp vándorcirkusz a városban, ezért annak a nagysátrába nem csinálhattak szavazókörzetet, s a mocsok Gálfi a pedig a szavazófülkékkel együtt nem adta kölcsön a Szent István termet sem, ahol a havi cirkuszt szokták megszervezni városunkban politikusék. Szerencse, hogy a volt kenyérüzletet sikerült megszerezni e célból.

4. Kadicsfalvi autószerviz

Itt tudod szavazatoddal támogatni a politikai elitünket, akinek hála majd olyan útjaink lesznek, hogy az autóddal is ide fogsz járni, nem csak szavazni. Gondolkodtál már azon, hogy miért rosszak az utak a városban, és ennek ki a haszonélvezője? Fújj, ez aljas összeesküvés-elmélet, csapjak a számra!

5. Kriza János unitárius közösségi ház

Itt szavazhatnak azok, akik hittel vallják, hogy egy az Isten és a politikai elit érdeke. Tudod, miért jár kéz a kézben a politikai és az egyházi vezetés? Fújj, ez még aljasabb összeesküvés-elmélet.

6. Bocskai István református közösségi ház

Ha esetleg református lennél, és nem akarnál közösködni az unitáriusokkal, ezért istentisztelet után inkább ide térnél be, mint az ellenséghez.

7. Romantika étterem

Itt szavazhatsz, ha szeretnél étterembe menni, de nincs rá pénzed. Te étteremben szavazol, ők étteremben ebédelnek, és ez nem is fog megfordulni, ma is erre szavazhatsz itt. Nem perfekt ez így, de 200 év múlva már az lesz, ígérik. Addig romantikázz, s hallgasd a Romantikus Erőszakot.

8. Régi Kettlebell gym

Ennél a konditeremnél szavazhatnak mindazok, akik még nem érzik úgy magukat, mintha fél lábon, előre görnyedve, egy 12 kilós kettlebell súlyzóval a nyakukba akasztva élnék az életüket. Szavazatukért cserébe ők egy +10 kilós súlyzót kapnak a nyakukba a következő négy évben. S a többiek is.

9. Köztér RMDSZ-iroda

Aki nem találta alkalmasnak egyik előző helyszínt sem, az szavazhat ebben a tulipántos fészekben, ahova azok költöztek nemrég, akik semmi másra nem voltak alkalmasak. Akik itt szavaznak, arra szavaznak, hogy csokrosodjon a tulipán, és minden virágágyás kizárólag tulipános legyen a következő években.

Hajrá! Szavazásra fel! Aki nem szavaz, annak nincs szíve. És nem is igazi magyar.

Lépj be a kapun a hozzászólások megjelenítéséhez. Már előfizető vagy? Itt tudsz belépni.

Korábbi képriportok