A tizenegyedik fordulót játsszák

Fotó: SINKA-KIRÁLY LEVENTE

A IV. Liga nyugati csoportjában két dobogón álló együttes találkozóját nézhetik meg szombaton azok, akik kilátogatnak a 15 órától kezdődő Székelykeresztúr-Székelyudvarhelyi Roseal találkozóra. A keresztúriak a múlt hét végén szerezték vissza első helyüket a bajnoki tabellán, a Roseal a harmadik helyről várhatja a mérkőzést. A szombati játéknapon megtörténhet az is, hogy a keresztúriak lecsúsznak a második helyre. Ehhez arra van szükség, a Roseal nyerjen és a Székelyudvarhelyi Sporting-Betfalva találkozón a hazaiak pontot szerezzenek.

Farcád, az V. Liga Udvarhely körzeti csoportjának listavezetője vasárnap Bogárfalvára látogat. A tizenegyedik forduló egyik legérdekesebb találkozója lehet ez az összecsapás, tekintettel arra, hogy a farcádiak az utolsó nyolc fordulóban mindig győztesen hagyták el a játékteret, a bogárfalviak viszont az összes hazai találkozójukat megnyerték az idei bajnokságban.

A második helyezett Homoródszentmárton a bajnoki tabellán harmadik helyet elfoglaló Parajd SE vendége lesz hétvégén. Ennek e találkozónak a végkimenetelére is nagyon kíváncsiak vagyunk.

A VI. Liga szombati játéknapján a Székelyudvarhelyi Gólimpiákosz a szentlélekieket látja vendégül. A találkozó egyértelmű esélyese a hazai csapat, az egyetlen kérdés talán az lehet, hogy a Gólimpiákosz játékosai tudnak-e javítani a meccsenkét rúgott átlagukon, ami jelenleg nyolc gólnál tart.

Íme, a tizenegyedik forduló programja:

IV. Liga, nyugati csoport

Szombaton 14 órakor

Homoródalmás-Székelyvarság

Szombaton 15 órakor

Szentegyháza-Szentábrahám
Székelykeresztúr-Székelyudvarhelyi Roseal

Szombaton 17 órakor

Székelyudvarhelyi Sporting-Betfalva

Vasárnap 15 órakor

Agyagfalva-Nagygaéambfalva
Lövéte-Zetelaka
Farkaslaka-Malomfalva

V. Liga, Udvarhely körzet

Vasárnap 12 órakor

Gagy-Bögöz
Kobátfalva-Kápolnás
Alsóboldogfalva-Korondi Ifjúság
Csekefalva-Felsőboldogfalva
Bogárfalva-Farcád
Parajd SE-Homoródszentmárton
Siménfalva-Zetelaka II.

VI. Liga

Szombaton 15 órakor

Székelyudvarhelyi Gólimpiákosz-Szentlélek

Vasárnap 9 órakor

Máréfalva-Szentegyháza II.
Zeteváralja-Parajd SK
Székelyderzs-Szentpéter

Vasárnap 15 órakor

Szentpál-Kányád
Alsósófalva-Oklánd
Kissolymos áll.