A szerelemről meséltek volna, de ELMARAD (frissítés)

Fotó: Majnik fotó

Mindenki Szerelme című, táncos koncertre várja az érdeklődőket az Udvarhelyi Néptáncműhely október 7-én 19 órától a Művelődési Házba. A koncert Ferenczi György és az 1-ső Pesti Rackák, Pál István „Szalonna” és Bandája, valamint a Jászság Népi Együttes közös műsora, amelyben helyet kap a néptánc és zene, illetve a blues. Az előadásban közreműködik még Heinczinger Mika. 

Az előadás Facebook-eseménye egy olyan műsorról ír, amelyeben egyaránt keverednek korszerű és hagyományos elemek, a rock and roll, népzene és néptánc. A fellépők a hangszereik, illetve mozgásuk álltal a szerelemről, az emberi kapcsolatokról, az elmúlásról és az újrakezdésről mesélnek.

Jegyek az Udvarhelyi Néptáncműhely jegypénztárában kaphatóak, munkanapokon 11–14 és 15–17 óra között.

Frissítés, hétfő  (15 óra 40 perc)

Mivel az olvasóktól úgy értesültünk, elmarad az előadás, a néptáncműhely vezetőjét, Orendi Istvánt kérdeztük, meg tudja-e erősíteni a hírt.

Betegség miatt elmarad a péntekre tervezett előadás, és mivel éppen az egyik együttes frontembere az érintett, lehetetlen helyettesíteni, így idén már nem is játsszák az előadást. Reményeik szerint jövő év elején látható lesz a székelyudvarhelyi művelődési ház színpadán a Mindenki Szerelme. Aki már megvette a jegyet a pénteki előadásra, visszaadják az árát – mondta el Orendi.