A magyar trap koronázatlan királya jön Székelyudvarhelyre

Fotó: Lmen Prala Facebook-oldala

A magyar nyelvű trapzene koronázatlan királyának mondják sokan, és még ha ez túlzásnak is tűnhet, az biztos, hogy az utóbbi rövid idő alatt az egyik legnépszerűbb előadóvá nötte ki magát a műfajban Lmen Prala, aki egy erdélyi turnéja során Székelyudvarhelyen is mikrofont ragad.

Az is biztos, hogy Prala a szókimondó szövegein kívül egy nem mindennapi, itthon egyedinek számító hangzásvilágot is hozott magával zenéibe. És nézőszámot, hiszen az előadó mindegyik klipje több millió megtekintésnél jár, Polizei című zenéje a tíz milliós nézőszámhoz közelít.

Lmen Prala a hónap végén érkezik Erdélybe, ahol turnéja során április 29-én, szombaton Székelyudvarhelyen lép fel, a Jungle Clubban 21 órától. A szervezők arra kérnek, hogy érkezzetek időben, ugyanis a helyek száma korlátozott. „A beléptetés és a műsorváltozás jogát fenntartjuk” – írják még a Facebook-esemény leírásában. Ha nem érnél rá szombaton, Prala egy nappal korábban Szentegyházán lép fel, az Escape Gardenben.

És ha attól tartanál, hogy elmarad a koncert, megnyugtatunk, nem fog, ha Pralán múlik. Szombaton, áprilisi 15-én miután a komáromi sportcsarnokban tartott Hungarian Stars hiphop partin bombariadó miatt letessékelték az előadót a színpadról, az egy kocsi tetejére pattanva, az autóból bömböltetett zenével szórakoztatta a kitartó fiatalokat tovább az utcán – számolt be róla a sziakomarom.sk.