A Limp Bizkit is jön

Bővült a bonchidai Electric Castle fellépőinek listája. Eddig is olyan neveknek örvendezhettünk, mint a Florence and the Machine, a Jared Letóval felálló Thirty Seconds to Mars, a Bring Me the Horizon, a Metric, vagy az egyik személyes kedvencem, a Chinese Man, amihez itt hagyok egy kedvcsinálót is.

Kedden, március 19-én a fesztivál egy újabb sor előadót jelentett be, nem kisebb neveket közöttük, mint a JAUZ, a Zomboy, a Zeds Dead, Nils Frahm, vagy az amerikai house és techno DJ és producer The Black Madonna, az elektronikus és pszichedelikus rockzenét játszó, izraeli Infected Mushroom, a brit drum and bass duó Sigma, és a nyolcvanas évek elektronikus zenéjére és a szintipopra építkező Chvrches.

A legnagyobb hatással mégis lázadó tinédzserkorunk egyik kedvenc bandája, a Limp Bizkit bejelentése volt ránk. A numetal zenét játszó banda frontembere, Fred Durst kicsit megőszült az utóbbi években, de reméljük, fiatalkorát idézve telitorokból üvölti majd a My Wayt, a Rollint, vagy éppen az Eat you Alive-ot az EC nagyszínpadán.

A fesztivált július 17. és 21. között rendezik a Kolozsvártól körülbelül 30 kilométerre fekvő Bonchidán, a Bánffy-kastélynál.

Kiemelt fotó: A Limp Bizkit Facebook oldala/Paris Visone