A hetedik fordulót rendezik a megyeiben és körzetiben

Székelykeresztúr Malomfalvát fogadja szombaton.
Archív fotó.

A 4. Liga nyugati csoportjában az eddig tökéletesen menetelő Székelyudvarhelyi Sporting a farkaslakiak ellen nyitja meg csoportja hetedik játéknapját. A hazaiak hat győzelemmel vezetnek a bajnokságban. Soros ellenfelük mutatója sem rossz: három győzelem, két döntetlen, egy vereség, ami a negyedik helyre elég a bajnokságban.

Az 5. Liga rangadóján a listavezető Székelyudvarhelyi Golimpiákosz a harmadik helyezett Felsőboldogfalvát fogadja szombaton. A második Bögöz a korondiakat látja vendégül vasárnap.

A 6. Ligában tovább tart Máréfalva és Kissolymos versenye a bajnoki táblázat élén. A máréfalviak idegenben, a szentpáliak otthonában szerepelnek, míg a kissolymosiak hazai környezetben fogadják Kápolnás együttesét.

Nem maradt következmény nélkül az alsósófalviak pályáról való levonulása az ötödik fordulóban. Mint ismert, a Kissolymos elleni találkozó 76-ik percében a játékosok elhagyták a játékteret, ezért a találkozót 3-0-ra elveszítették, illetve három pontot is levontak tőlük. Ezek mellett a csapatot terheli a 274 lejes játékvezetői díj kifizetése, amihez társul még 50 lej a játékvezetői lap aláírásának elmulasztása miatt. A pontjaikat a hetedik fordulóban Szentléleken pótolhatják, a pénzbírságot azonban nem kerülhetik el.

Íme, a hetedik forduló programja:

4. Liga, nyugati csoport

Pénteken, 18 órakor

Sporting–Farkaslaka

Szombaton 13 órakor

Homoródszentmárton–Szentábrahám

Szombaton 16 órakor

Roseal–Nagygalambfalva
Székelykeresztúr–Malomfalva

Vasárnap 16 órakor

Farcád-Szentegyháza
Zetelaka–Homoródalmás
Agyagfalva–Lövéte

5. Liga, Udvarhely körzeti csoport

Szombaton 13 órakor

Golimpiákosz–Felsőboldogfalva

Vasárnap 10 órakor

Zeteváralja–Zetelaka II.
Bögöz–Korond
Siménfalva–Székelyvarság
Gagy–Alsóboldogfalva

Vasárnap 16 órakor

Parajd SE–Bogárfalva

6. Liga

Vasárnap 13 órakor

Szentpál–Máréfalva
Szentlélek–Alsósófalva
Oklánd–Parajd SK
Etéd–Szentpéter

Vasárnap 16 órakor

Kissolymos–Kápolnás