A csapatod lehet a megye futsalbajnoka

A tervek szerint februárban szervezi meg ismét a megyei futsalbajnokságot a Hargita Megyei Labdarúgó Szövetség tornarendszerben, földrajzi elhelyezkedés és a csapatok számától függően. Az egyes tornák győztesei a végső nagydöntőben mérkőznek meg egymással, a győztes pedig Hargita megye futsal-bajnoki címét szerzi meg – írja közleményében a szövetség.

Új csapatok is jelentkezhetnek

A bajnokságban a megyei és körzeti ligában szereplő csapatok a már meglévő, érvényes leigazolásokkal egy 100 lejes beiratkozási díj ellenében, de új csapatok jelentkezését is várják, ezek az alakuláshoz szükséges illetékeket is ki kell, hogy fizessék, amelyek árai megtalálhatóak a szövetség honlapján.

A résztvevő csapatoknak további 35 lejt kell fizetniük mérkőzésenként, ami fedezi a játékvezető és a megfigyelő díját. Azon csapatok, melyek felajánlják, hogy megszerveznek egy tornát, mentesülnek a beiratkozás díjától, jegyzik meg még a közleményben.

Azok a nagypályás játékosok, melyeknek csapatai nem indultak a futsalbajnokságban, eligazolhatnak más csapathoz is, de egy új futsalleigazolást kell készíteniük, mely csak a teremtornákra érvényes.

A mérkőzéseket a teremlabdarúgás szabályai szerint zajlanak, annyi különbséggel, hogy a kétszer húsz perces játékidőt a játékvezetők csak az utolsó két perc során állítják meg.

A beiratkozáshoz szükséges kéréseket szintén a szövetség honlapján lehet megtalálni, beiratkozni és további információkat igényelni a szövetség futsal szakbizottságának elnökénél, Bálint Attilánál lehet, a 0742.485.079-es telefonszámon – olvasható a közleményben.

Kiemelt fotó: a Hargita megyei labdarúgó szövetség Facebook-oldala