3,5 s jobbak leszünk!

fotó: GÁL ELŐD

Van az a pénz, amit ki sem kell adnod, mégis sokat segíthetsz vele, hogy ott legyünk, ahol történik valami, és te első kézből értesülhess róla – általunk.

Ahhoz, hogy jobb képet alkothassunk a világról, egy dologra van szükség: pénzre.

Pénz kell ahhoz, hogy többen legyünk, hogy jobb felszerelésünk legyen és képzéseken vehessünk részt.

Ehhez kérjük a 3,5 százalékod:

hogy például, ha elromlik egy alkatrész, és nincs egész nap víz, legyen egy munkatársunk egy szabad fényképezőgéppel, aki a helyszínről tudósít, és meg tudja mondani, hogy állnak a munkálatok, mikor lehet újra víz. Vagy ahhoz, hogy megtarthassuk jövőre is a Lógj velünk! képzéssorozatot, amihez képzett tanárokat hívunk, hogy megtanítsanak a középiskolásokkal együtt bennünket is jobban fotózni, videózni.

Rengeteg fejlesztési tervünk van, ami ezen az egy dolgon múlik: a pénzen. Nekünk sokat jelent, neked csak annyit kell tenned, hogy kitöltöd május 25-ig a 230-as űrlapot, amelyen az uh.ro egyesületének, a Mentés Másként Egyesületnek ajánlod a jövedelemadód 3,5 százalékát. Hogy mire használjuk? Ki tudjuk fizetni belőle például a pályázatok önrészét.

Az űrlapot

Ha nem szeretsz minket, akkor se hagyd elveszni a jövedelemadód 3,5 százalékát, ajánld fel egy általad kedvelt civil szervezetnek!