Nem vagyunk kíváncsiak a siránkozásra

Bojkottálnak egy sajtótájékoztatót az udvarhelyi újságírók. Nem szeretnénk üzenőfallá változni. Arra ott van a Facebook.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Fotó: ziarharghita.ro

Trianon-botrány a Pallóban

Fogalmunk sincs, de mindenkinek van véleménye.
csaladellenesszenatus01ufo

Tagadja a családomat a köcsög szenátus

Úgy sz*r ez az ország, ahogy van. Itt nem a melegek a...
Illusztráció

Vigyázz! Így vernek át téged!

12+1 manipulációs technikát gyűjtöttünk Udvarhelyen....

A rendes havi tanácsülés holnap reggel lesz. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. március 22., 11:58
0 hozzászólás. 

Információink szerint egyik udvarhelyi médiaorgánum sem vesz részt a Koalíció ma 13 órára meghirdetett sajtótájékoztatóján.

Az ok az, hogy a sajtótermékek munkatársainak elege van abból, hogy az önkormányzat két frakciója sorozatosan arra használja fel a helyi sajtót, hogy, népszerűségüket növelendő, üzengessenek egymásnak.

Bevett gyakorlat

ez évek óta, mi egyszer meg is írtuk ebben a publicisztikában – egy évvel ezelőtt más volt a felállás az önkormányzatban, de mégis bizonyos dolgok kísértetiesen hasonlítanak.

Az nem először fordul elő, hogy portálunk nem megy el egyik vagy másik fél sajtótájékoztatójára, de arra információink szerint nem sokszor volt példa, hogy senki ne menjen oda, bár a közelmúltban már az is előfordult.

A holnapi tanácsülésen

természetesen ott leszünk és élőben tudósítunk – bár meggyőződésünk, hogy amennyiben arra sem járnának újságírók, körülbelül egy óráig tartana az egész, nem 3-4 óráig, mint általában.

Elmaradnának a szokásos „megnyilatkozások" – higgyék el, olyan is van, amikor egyik-másik képviselő nem is a kollégái, hanem az újságírók felé fordul beszéd közben.

Nem beszélve arról, hogy nagyon sokszor ugyanazokat a dolgokat mondják el, amit egy vagy két nappal korábban a sajtótájékoztatókon már elmondtak.

Üzengessenek csak egymásnak a Facebookon, ahogy mostanában szokták. 0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."