Segítség! Minden cafka engem akar szeretőnek!

Szia szépfiú! Nem szeretnél engem barátnőnek? Látom, olyan elszánt vagy, mint egy bika.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Illusztráció.

Mi értelme világosságban világítani?

Leírhatnám százszor is a kérdést, akkor sem...
A szerző felvételei

Nézz a lábad elé!

Áin és a Kábelek a Bethlen Gábor utcában vasárnap...
okvedenekminket

Mi a közös Szász Jenőben és P. B.-ban?

Ők védenek meg minket: a politikusok és a maffiózók....

Komoly szándékú barátnők.
Komoly szándékú barátnők.
szerkesztoÍRTA: EGYED UFÓ ZOLTÁN
2017. március 09., 08:50
0 hozzászólás. 

Az elmúlt évben egyre gyakoribbá vált, hogy facebookon ismerősnek jelöljenek csodálatosabbnál csodálatosabb husik, akiknek látszólag semmi másról nem szól az életük, mintsem hogy egész nap a tükörben fotózzák magukat egyre keresztbetettebb lábakkal és egyre hiányosabb öltözetben.

A férfiembernek ilyenkor nagyot dobban a szíve, mikor látja, hogy ilyen jó nők jelölik ismerősnek, csak az gyanús egy kicsit, hogy ezek a jó nők a világ másik végén laknak, de a legjobb esetben is Nyugat-Európában, és olyan nevük van, amit

szeretkezés közben ki sem tudna ejteni.

Ami még gyanús, hogy oldalukon egy-egy link van, ami egy fizetéses oldalhoz vezet, na ott lehet velük igazán megbarátkozni, nem túl bankkártyakímélő módon.

Régebb, még az elején volt olyan eset is, hogy visszaigazoltam ismerősnek egyik-másikat, mert kíváncsi voltam, hogy ki az és mit akar. Főleg, hogy volt már x közös ismerősünk, nyilván, mind férfiak.

De most már rendszerint törlöm az ismerősnek jelölést, és még meg is jelölöm kéretlennek. Ha nagyon ügyes husi a csajszi, akkor

nem jelölöm kéretlennek.

De a szilikonbombákat és a botox-madárijesztőket mind egy szálig. Bizonyára mások is hasonlóan tesznek, mert időnként az is előfordul, hogy néhány napig nem lépek be facebookra, s mire belépek, a duzzadt szájú, vágott szemű, kiolvashatatlan nevű barátnőjelöltemre már hiába kattintok rá, nincs már meg a profilja, levágták facebookról.

A múltkorjában ismerősnek jelölt egy ügyes kiscsaj. Gyanús volt a képek alapján, de magyar volt a neve, Bukarest a lakhelye, s mivel évekig éltünk a fővárosban, volt esély rá, hogy ismerjem.

Nagyon rossz a memóriám, szinte senkire nem emlékszem, ráadásul 8 éve elköltöztem Bukarestből, a most húszéves csajszi nyolc évvel ezelőtt nézhetett ki teljesen másképp, szóval visszaigazoltam ismerősnek, főleg, hogy

már voltak közös ismerőseink.

Nem telik bele pár perc, a kis aranyos rám ír: „Szia szépfiú!" Itt már biztos vagyok benne, hogy miről van szó, mert Bukarestben nem voltam szépfiúzós vizonyban egyetlen 12 éves csajszikával sem.

„Van barátnőd? Szeretnék ismerkedni, láttam a riportjaidat és nagyon lenyűgözőek, a bátorságod." Szóval készült is, megnézte, hogy kivel beszélget, odafigyel a kliensre.

Mondom neki, hogy van barátnőm, s három gyerekem is van.

„S engem nem szeretnél barátnőnek?"

Kábé két perce beszélgetünk, mikor megérkezik a lényegről szóló kérdés. Nem szívbajos a csajocska. Megkérdezem, ebből él? Igen, mondja, pornósztár.

Jönne, hogy mondjam neki, persze, s én meg Pulitzer-díjas médiasztár vagyok, de aztán nem mondok semmit, mert az ember nem bánthatja meg ilyen durván a frissen megszerzett húszéves barátnőjét. Inkább hagyom, hogy tovább meséljen.

Azt mondja, hogy video chat-tel foglalkozik, és azért lóg épp a neten, mert halászik. Na, itt a magyarázat, hogy miért jelölnek engem heti rendszerességgel bögyös macák ismerősnek. Mert halásznak.

S én vagyok a hal.

Nagy szemekkel nézek üvegesen, s tátom a számat az üresbe. Tovább beszélgetünk a fiatal barátnőmmel. Szeretné, ha részt vennék egy szex showban, ahol barátnőivel együtt meztelenül lesz. Küldjön-e képet magáról, kérdi. Küldjön, mondom. Szeretem a képeket.

Ekkor hirtelen megromlik az 5 perce indult szeretői kapcsolatunk, mert azt írja: „Nem, mert látom, újságíró vagy, s meg akarsz írni."

Pedig becsszóra, hogy a nőket nem megírni szeretem, hanem meg...szeretgetni. De ezt már nem mondhatom el neki, mert tovább

folytatódik a szerelmi vita:

„Félek, mert látom, mindent megírsz. Egy kutya szarik, azt is. S az orrod alá fingok, azt megírod."

Mondom neki, hogy a fingokat nem szoktam megírni. S azt is mondom, hogy hát az elején pont az tetszett neki, hogy milyen jókat írok.

Hiába érvelek, búcsúzik: „Na hagylak. Mert elszánt vagy, mint a bika."

Ért a szavakhoz, na.

Megtanulta, milyen állatokat kell hasonlatokhoz használni. Hét perc alatt többet bókolt nekem, mint az asszony tíz év alatt. De hiába, a kapcsolatunknak vége. Közel 5 percig volt a barátnőm. Személyes rekord.

Összetörte a szívemet. Gyászolok. Egy egész évig. Azalatt csak komoly szándékú pornósztárokat igazolok vissza barátnőnek, kalandorok kíméljenek!0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."