Román tanügy: doktoráljunk az oviban

Megjött a levél a tanfelügyelőségről: készítsen félévente tudományos dolgozatot minden ovis, de nem akármilyen témakörben.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
A képek egy hónapja, az állatpiacon készültek fotó: Dávid Anna Júlia

Elfogy a miccs, és már csak kolbász marad – de legalább nem paprikás

Ne húzócckodj, kicsikincsem, legfeljebb megsúróllak...
buszonslow

Addig sem kell rohanni

Jó tudni, hogy vannak vállalkozások, akik figyelnek a...
fotók: Pál Edit Éva

És nem fogod érteni, hogy miért sajnálnak

Reggel nyolc előtt a kórház melletti unitárius templom...

Bemutatjuk a doktor urat!
Bemutatjuk a doktor urat!
szerkesztoÍRTA: EGYED UFÓ ZOLTÁN
2016. november 03., 15:08
1 hozzászólás. 

Mondja egyik óvónő ismerősöm, kinek nevét most érthető okokból nem írom le, hogy megjött az ezévi módszertani levél a tanfelügyelőségről. Egy jó hónapot késett, de még így is gyorsabb volt, mint a tej-kifli. Újdonságokat tartalmaz a levél, ilyen aranyos még soha nem volt a minisztérium.

Azt írják fentről, a korai tanulás a jólét alapja.

Aztán hátrébb ajánlják, már-már előírják, hogy az ovisok készítsenek dolgozatot a következő, az ENSZ által futtatott témakörökben: szegénység, közlekedésbiztonság, biodiverzitás, kultúrák fúziója, fenntartható energia.

ovibandoktoralni01ufo

A gyerekek 6 hónapot kapnak a kutatásra és a dolgozat előkészítésére, majd az óvónő beprogramálja őket, hogy ki mikor védi meg dolgozatát. Eddig a levél.

Az elkészült dolgozatokat valószínűleg felküldik majd Bukarestbe, hogy legyen a minisztereknek és a parlamentereknek miből plagizálni a börtönbüntetésüket lerövidítő kutatótevékenység alatt.

Sajnos, Kukuc fiunk már iskolás,

ő lekésett, vele legfeljebb a város mobilitási tervét tudjuk megterveztetni, de Kicsikével már készülünk a doktorátusra, ha lehetséges, még most középcsoportban, hogy aztán majd nagycsoportban ne zavarja meg az érettségire és a felvételire való felkészülést.

ovibandoktoralni02ufo

Remélem, hogy Óvó néni megfelelő időben beprogramálja őt a dolgozat megvédésére, mert ha nem feljelentem, esküszöm. Nem lehet csak úgy felelőtlenül elvenni a gyerekek érvényesülési esélyét. Nagyon szeretnénk, hogy egy valaki váljék a gyerekünkből. Ha lehet, már a bölcsődében. Nem is, inkább fogantatáskor.1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
blackbird
2016-11-04 07:59:11
Ugye csak vicc?
Altalaban ertem a szarkazmust, de most nem tudom eldonteni, hogy komoly-e a cikk, vagy csak szivatsz... Mert viccnek eleg durva lenne...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."