Román tanügy: doktoráljunk az oviban

Megjött a levél a tanfelügyelőségről: készítsen félévente tudományos dolgozatot minden ovis, de nem akármilyen témakörben.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
ok-road-trip-transylvania2

Ezek az erdélyiek tényleg léteznek?

És mit esznek? Kérdezhette volna ezt is egyik...
aramszunetekvarosa01ufo

Áramszünetek városa

Egy brit kutatócsoport felmérése alapján Udvarhelytől...
TomcsaS2

120 éve született Tomcsa, az udvarhelyi vagány

Írt, rajzolt, mondott, ivott, kártyázott és még nagyon...

Bemutatjuk a doktor urat!
Bemutatjuk a doktor urat!
szerkesztoÍRTA: EGYED UFÓ ZOLTÁN
2016. november 03., 15:08
1 hozzászólás. 

Mondja egyik óvónő ismerősöm, kinek nevét most érthető okokból nem írom le, hogy megjött az ezévi módszertani levél a tanfelügyelőségről. Egy jó hónapot késett, de még így is gyorsabb volt, mint a tej-kifli. Újdonságokat tartalmaz a levél, ilyen aranyos még soha nem volt a minisztérium.

Azt írják fentről, a korai tanulás a jólét alapja.

Aztán hátrébb ajánlják, már-már előírják, hogy az ovisok készítsenek dolgozatot a következő, az ENSZ által futtatott témakörökben: szegénység, közlekedésbiztonság, biodiverzitás, kultúrák fúziója, fenntartható energia.

ovibandoktoralni01ufo

A gyerekek 6 hónapot kapnak a kutatásra és a dolgozat előkészítésére, majd az óvónő beprogramálja őket, hogy ki mikor védi meg dolgozatát. Eddig a levél.

Az elkészült dolgozatokat valószínűleg felküldik majd Bukarestbe, hogy legyen a minisztereknek és a parlamentereknek miből plagizálni a börtönbüntetésüket lerövidítő kutatótevékenység alatt.

Sajnos, Kukuc fiunk már iskolás,

ő lekésett, vele legfeljebb a város mobilitási tervét tudjuk megterveztetni, de Kicsikével már készülünk a doktorátusra, ha lehetséges, még most középcsoportban, hogy aztán majd nagycsoportban ne zavarja meg az érettségire és a felvételire való felkészülést.

ovibandoktoralni02ufo

Remélem, hogy Óvó néni megfelelő időben beprogramálja őt a dolgozat megvédésére, mert ha nem feljelentem, esküszöm. Nem lehet csak úgy felelőtlenül elvenni a gyerekek érvényesülési esélyét. Nagyon szeretnénk, hogy egy valaki váljék a gyerekünkből. Ha lehet, már a bölcsődében. Nem is, inkább fogantatáskor.1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
blackbird
2016-11-04 07:59:11
Ugye csak vicc?
Altalaban ertem a szarkazmust, de most nem tudom eldonteni, hogy komoly-e a cikk, vagy csak szivatsz... Mert viccnek eleg durva lenne...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."