Tech » Web

Az IT legnagyobbjai az online kereskedelemről tárgyalnak - Meet Magento harmadszorra

Már csak három hét, és kezdődik a harmadik Meet Magento Románia. Az idei konferencia célja, hogy iránymutatóvá váljon a digitális kereskedelem és a legnagyobb online kereskedelmi platform, a Magento fejlesztésében.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
ro-s-domain-kikep

Éves díja lesz a .ro doméneknek

Csatlakozunk a nemzetközi gyakorlathoz, ezután évente...
instasnapchat

Pofátlanul lopott az Instagram

Az Instagram bemutatta a legújabb fejlesztését, a...
vrszemuge

A VR jelentheti a mozizás végét?

Voltál már New Yorkban? Ültél már gyomorforgató...

Meet Magento 2016 konferencia Kolozsváron
Fotó: Meet Magento
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. október 10., 15:10
0 hozzászólás. 

A kereskedők és szolgáltatók a jelenlegi legfontosabb és legvitatottabb témákról tájékozódhatnak a romániai IT szektor legnagyobbjaitól: a Microsoft, a Google, a Banca Transilvania, az Evozon és a Blugento képviselői szerepelnek a meghívott előadók között.

A programozók számára a Magento 2 lesz a fő téma. A Magento cég képviselői, a Magento Masters néven is ismert technikai szakemberek az online üzletek fejlesztéséhez kapcsolódó legújabb információkat és technológiákat mutatják be.

A fő célunk, hogy megtartsuk a Meet Magento események hagyományát − azt, hogy minőséget nyújtsunk a romániai szakemberek és az e-kereskedelemben tevékenykedő cégek számára. Mindegy, hogy egy online üzlet tulajdonosa, fejlesztő, marketinges, vagy éppen szolgáltató vagy, azt szeretnénk, hogy a Meet Magento előadásai szakmai többletet biztosítsanak számodra, és új üzleti lehetőségek is nyíljanak meg előtted, amit a networking számára fenntartott időben külön is szorgalmazunk", nyilatkozta Sandu Băbășan a Meet Magento Románia szervezője.

A Meet Magento Románia 2016 október 28-29. között zajlik Kolozsváron, az esemény helyszíne a Grand Hotel Napoca, ahová több mint 450 olyan résztvevőt várnak, akik új dolgokat szeretnének tanulni annak érdekében, hogy a romániai online kereskedelemben boldogulni és fejlődni tudjanak.

A résztvevőket idén is meghívják egy tematikus after-partyra, aminek az Ursus sörgyár területén található Euphoria Music Hall ad otthont.

Jegyek online vásárolhatóak a ro.meet-magento.com/shop címen. A jegy ára tartalmazza az esemény mindkét napján való részvételt, egy meleg étkezést, a kávészünetekben felszolgált harapnivalókat, a részvételt az after-partyn és további meglepetéseket.

Az esemény főtámogatói a Microsoft, az Evozon, az Optaros, a Blugento és a MindMagnet.

A Meet Magentoról

A Meet Magento Románia a világ legnagyobb, online kereskedelemmel foglalkozó eseménysorozatának része. A konferenciát több mint 20 országban szervezik meg, a világ összes kontinensén. 2015-ben a Meet Magento konferenciasorozat egy igazi támponttá vált a helyi IT iparágak számára, hiszen jelen van az Amerikai Egyesült Államokban, Oroszországban, Brazíliában, Németországban, Olaszországban, Spanyolországban, Svájcban, Lengyelországban, Vietnámban, Japánban, Indonéziában és sok más országban is.

A Meet Magento Románia konferenciát a kolozsvári MindMagnet ügynökség szervezi a Meet Magento Egyesület támogatásával.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."