Tech » Web

Rácsodálkoztunk a Facebookra

Bevezette ősz óta tesztelt funkcióját a Facebook. Immár azt is kifejezhetjük, ha elszomorít, vagy nagyon feldühít egy bejegyzés.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Meet Magento 2016 konferencia Kolozsváron

Az IT legnagyobbjai az online kereskedelemről tárgyalnak - Meet Magento harmadszorra

Már csak három hét, és kezdődik a harmadik Meet...
instasnapchat

Pofátlanul lopott az Instagram

Az Instagram bemutatta a legújabb fejlesztését, a...
vrszemuge

A VR jelentheti a mozizás végét?

Voltál már New Yorkban? Ültél már gyomorforgató...

Facebook opcio kikep
Facebook új lehetőségei, képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. február 25., 11:26
0 hozzászólás. 

Alapjaiban rengeti meg Facebook-szokásainkat Mark Zuckerberg és csapata a szerdán délután megjelent új lehetőségekkel. A forradalmi újítás lényege, hogy a kedvelés (lájkolás) helyett más érzelmeket is kifejezhetünk egy-egy bejegyzéssel kapcsolatban. Ezentúl már nemcsak az jelenik meg, hogy hányan lájkolták az adott posztot, hanem, hogy hányan dühöngtek, esetleg hányan kattintottak a szívecskés gombra.

Facebook opcio 01

Az új funkciót ugyan már a tavalyi év őszén bejelentette, majd tesztelte a közösségi oldal, a különböző érzelmeket kifejező arcocskát azonban csak szerda délután köszöntek vissza a képernyőről, első ízben csak néhány felhasználónak, majd egyre szélesebb körben.

A Tetszik opció mellett lehetőségünk nyílik imádni, nevetni, rácsodálkozni, elszomorodni és dühöngeni egy bizonyos bejegyzésen. A más-más érzelmű szmájlikat úgy tudjuk előhívni, ha a lájk (tetszik) gomb fölé visszük az egeret és ott is tartjuk azt néhány másodpercig. Persze az új funkcióval gyorsan megérkeztek a mémek is. Van, aki a Ponyvaregény összezavarodott John Travoltáját, van, aki a hányinger opciót hiányolja.

Facebook opcio 02

Noha az újításnak az lenne egyik fő hivatása, hogy a telefonról facebookozók dolgát megkönnyítse, a nehézkes pötyögés helyett könnyebben véleményt nyilvánítani egy bejegyzésről, minden telefon képernyőjén egyelőre még nem érhetőek el a lájkot helyettesítő emotikonok. 0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."