Tech » Web

Rácsodálkoztunk a Facebookra

Bevezette ősz óta tesztelt funkcióját a Facebook. Immár azt is kifejezhetjük, ha elszomorít, vagy nagyon feldühít egy bejegyzés.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
coverfoto

Üzenet az uh.ro olvasóinak

Figyelj! Ezt kell tenned, ha továbbra is szeretnéd...
KovacsAlpar03

Rend a lelke a gépünknek!

Káosz van a számítógépen? Az újévi nagytakarítást...
ro-s-domain-kikep

Éves díja lesz a .ro doméneknek

Csatlakozunk a nemzetközi gyakorlathoz, ezután évente...

Facebook opcio kikep
Facebook új lehetőségei, képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. február 25., 11:26
0 hozzászólás. 

Alapjaiban rengeti meg Facebook-szokásainkat Mark Zuckerberg és csapata a szerdán délután megjelent új lehetőségekkel. A forradalmi újítás lényege, hogy a kedvelés (lájkolás) helyett más érzelmeket is kifejezhetünk egy-egy bejegyzéssel kapcsolatban. Ezentúl már nemcsak az jelenik meg, hogy hányan lájkolták az adott posztot, hanem, hogy hányan dühöngtek, esetleg hányan kattintottak a szívecskés gombra.

Facebook opcio 01

Az új funkciót ugyan már a tavalyi év őszén bejelentette, majd tesztelte a közösségi oldal, a különböző érzelmeket kifejező arcocskát azonban csak szerda délután köszöntek vissza a képernyőről, első ízben csak néhány felhasználónak, majd egyre szélesebb körben.

A Tetszik opció mellett lehetőségünk nyílik imádni, nevetni, rácsodálkozni, elszomorodni és dühöngeni egy bizonyos bejegyzésen. A más-más érzelmű szmájlikat úgy tudjuk előhívni, ha a lájk (tetszik) gomb fölé visszük az egeret és ott is tartjuk azt néhány másodpercig. Persze az új funkcióval gyorsan megérkeztek a mémek is. Van, aki a Ponyvaregény összezavarodott John Travoltáját, van, aki a hányinger opciót hiányolja.

Facebook opcio 02

Noha az újításnak az lenne egyik fő hivatása, hogy a telefonról facebookozók dolgát megkönnyítse, a nehézkes pötyögés helyett könnyebben véleményt nyilvánítani egy bejegyzésről, minden telefon képernyőjén egyelőre még nem érhetőek el a lájkot helyettesítő emotikonok. 0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."