Színes » Érdekességek

Így röhögteti magát az Olt megyei város tanácsa

A városrendezés furcsa munkálatai után szeretett volna fákat ültetni egy hölgy, nemkívánatos személlyé nyilvánították.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek

Izé...inkubálni, hogy is van magyarul?

Rendhagyó módon érvényesül a többnyelvűség az...
Okostegla

Már a téglánk is okos

Vajon memóriahabot is adnak hozzá? Netán beépül?
furdomacik

Nekik bezzeg nem tilos ott fürdeni (videó)

Nézd meg, hogy lubickolnak a Szent Anna-tóban a...

Corabiajardaszegely
Így rakták a járdaszegélyt Corábiában, fotó: transindex
szerkesztoÍRTA: UH.RO/ADEVARUL
2017. november 03., 10:17
0 hozzászólás. 

Rendőrök és csendőrök kísérték ki azt a nőt az Olt megyei Corabia város hivatalának tanácsterméből, aki 140 növénypalánta elültetéséről szóló, városlakók által támogatott petícióval érkezett oda. Iulică Oane polgármester hívta ki a rendőrséget, hiszen a város tanácsa október 31-én, kedden nemkívánatos személlyé nyilvánította a petícióra 760 aláírást összegyűjtő hölgyet, Mihaela Saftát.

A hölgy még azelőtti nap jelezte, hogy részt szeretne venni a tanács ülésén és írásban kérte, hadd szólaljon fel egyes napirendi pontokban. Mihaela közzétett egy videót, amit akkor készített, miután kikísérték az épületből.

Az eset előzménye, hogy a hölgy közzétett arról is képeket, milyen károkat okoztak a városrendezők a környezetben, amikor új járdaszegéllyel „ajándékozták meg a helyieket". Mihaela Safta a növények ültetésével ezt a kárt szerette volna helyrehozni, de a város vezetősége szerint nevetség tárgyává tette őket, ezért nyilvánították nemkívánatos személlyé.

Később több tanácsos elismerte, nem gondolták ezt komolyan és nem számoltak azzal, hogy ennek ilyen súlyos következményei lesznek. Mihaela Safta elhatározta, a bírósághoz fordul az ügyben.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."