Színes » Érdekességek

Szembeköpték az áltökéletességet

Merész fotósorozatot készíttetett magáról a fiatal pár, szeretnék, ha meglenne a gyümölcse a közösségi portálokon.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fotók: Szarvas Zsuzsi, Zörgő Noémi, Székely Melinda

Mi a hejzet, bejbe!!! ma is hejesen irtál?

Ma van a hejtelenül irok világnaplya Udvarhejen! Ne...
fotó: Egyed Ufó Zoltán

Új! 360 fokos panoráma a parajdi sószorosból

Nézz körül a sószorosban virtuálisan! Nem olyan,...
Legyen szerencséd!

Szerencsehozó szivárvány a varsági vízesésnél

Kezdd a hetet ezzel a szerencsehozó képpel, ha nem...

StephArynn
Stephanie és Arynn, fotó: Wolf and Rose Photography/noizz.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO/NOIZZ.RO
2017. október 24., 11:22
0 hozzászólás. 

A szerelem nem ismer határokat, nem veszi figyelembe, mennyire sovány, vagy kövér vagy. Olyan társadalomban élünk, amely megpróbálja velünk elhitetni, mire kell felnéznünk, kit kell elismernünk vagy szeretnünk. Főként a közösségi háló gyakorol nagy nyomást fogyasztóira a tökéletesnek tűnő pillanatokról készült képekkel, amiknek hatására egyre többen hiszik el, hogy a nagy ő fehér lovon jön és életünk nője maga Palvin Barbara lesz.

A noizz.ro cikkében szereplő pár éppen ez ellen tiltakozik képeivel. Stephanie egész életében túlsúlyos volt, és nem érezte magát jól a bőrében, sőt barátja karjai között sem, hiszen míg ő a kilókkal küzdött, barátja edzőterembe járt, ami meg is látszik rajta.

Néhány hónappal ezelőtt Stephanie és párja, Arryn úgy döntöttek, részt vesznek egy fotózáson, hogy örökké emlékezzenek szerelmükre. Végül, megkockáztatták, hogy a közösségi oldalon is közzéteszik ezeket a fotókat, hogy megértessék a körülöttük lévőkkel, minden nem tökéletes, a közösségi oldalak nem befolyásolhatják azt, hogyan érezzük magunkat.

„Még soha nem éreztem ennyire vonzónak magam, nagyon izgatott voltam a végső eredménytől. Nem tudtam, mire számíthatok, de amikor megláttuk a fotókat, megdöbbentem. Szerelmesnek és magabiztosnak nézek ki rajtuk, ezt mindenkinek látnia kellene, akinek eddig még nem nyílt ki a szeme" – vallotta Stephanie.

„Emlékszem, középiskolásként néztem magam a tükörben és nem értettem, miért vagyok sokkal nagyobb, mint a többi lány. Aztán az évek teltével szépen-lassan elfogadtam. Próbáltam kilépni a komfortzónámból: rövid blúzokat, ruhákat, szűk szoknyákat és nadrágokat hordani. Szeretem ezeket, de a társadalom nem igazán fogadja el túlsúlyos nőkön. Most emelt fővel, mosolyogva tudok közlekedni, úgy, hogy közben nem szégyellem magam" – nyilatkozta egy interjúban a lány.

A róluk készült fényképsorozatot a Wolf & Rose Photography készítette. Itt megtekintheted a teljes albumot.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."