Színes » Érdekességek

Így buktatta le magát a részeg sofőr Konstancán

Ha nem találod részegen a feleséged az autóban, győződj meg róla, hogy veled volt, mielőtt a rendőrséget hívnád.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek

Izé...inkubálni, hogy is van magyarul?

Rendhagyó módon érvényesül a többnyelvűség az...
Okostegla

Már a téglánk is okos

Vajon memóriahabot is adnak hozzá? Netán beépül?
furdomacik

Nekik bezzeg nem tilos ott fürdeni (videó)

Nézd meg, hogy lubickolnak a Szent Anna-tóban a...

szondavagva
Szonda, fotó: libertatea.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO/LIBERTATEA.RO
2017. augusztus 23., 11:48
0 hozzászólás. 

Értesítette a konstancai rendőrséget az a részeg férfi, aki a város mellett borult fel autójával. Miután hívta a 112-es segélyhívó telefonszámot, a hatóságoknak felesége eltűnését jelentette.

A baleset a Nisipari és Dorobanțu Gară településeket összekötő úton történt. A 34 éves férfi miután kiszabadította magát az autóból, azért hívta az egységes segélyhívó számot, hogy bejelentse felesége eltűnését, aki elmondása szerint a baleset előtt még az autóban tartózkodott.

A Mediafax hírügynökség információi szerint a Dobrudzsa Katasztrófavédelmi Felügyelőség egy egysége és a megyei tűzoltóság emberei rögtön a helyszínre siettek, attól tartva, hogy az asszony valamilyen módon beszorulhatott a felborult autó alá.

A menteni érkezők a helyszínen a telefonáló férfit megtalálták ugyan, a feleségének nyoma sem volt. Később kiderült, hogy nem voltak együtt a baleset estéjén, a feleség otthon tartózkodott.

A férfi kisebb fejsérülést szenvedett, kórházba szállították, ahol a vizsgálatok során a mérőműszer 1,24 mg/litres alkoholkoncentrációt mutatott ki vérében, ezért ittas vezetése bűncselekménynek számít, amit súlyosbít a hatóságok ok nélküli riasztása.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."