Színes » Érdekességek

Drogdíler lett a súlyos betegségekkel küzdő házaspár

Szívproblémát diagnosztizáltak a férjnél, mellrákot a nőnél, ezért nekifogtak kannabiszt árulni. Itt a jászvásári Breaking Bad.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Ha a gyereked hívod, s a Bentley jön

Ha lányom lesz, Bentlinek hívom

Vagy Kiwinek?! 
Mi szóltunk!

Ne parkolj a Patkóba, ha szereted az autódat

Mert csúnyán megjárhatod. A vásári sátrak ponyváit...
szaszjenomedencejeszekelyzaszlo01

Bevizelsz: mégis igaz a Szász Jenő medence-legendája

Egy légifelvételen vettük észre, tényleg a székely...

cannabis
A kannabisz, fotó: realitatea.net
szerkesztoÍRTA: UH.RO/REALITATEA.RO
2017. július 04., 14:12
0 hozzászólás. 

Néhány nappal ezelőtt a Breaking Bad című sorozat történetéhez hasonló esettel találkozott a jászvásári bíróság. A filmben egy kémiatanárnál diagnosztizálnak rákot, ezért nekiáll kábítószert főzni és árulni. A jászvásári eset nem sokkal különbözik ettől, egy vidéken élő férjet és feleséget ítéltek el kábítószer kereskedelemért. Ők is azután váltottak „szakmát", hogy kiderült, súlyos betegségük van, – írja az Adevărul.ro.

A 47 éves Mihaelát és 51 éves Nicușort azzal vádolták, hogy negyven kilogramm kannabiszt csempésztek át Romániába Spanyolországból. Azután kezdtek el kereskedni kábítószerrel, hogy a férfi szívrohamot kapott szívproblémái miatt, a nőnél mellrákot állapítottak meg orvosai.

Az első ítélet ellenük 7 év letöltendő börtönbüntetés volt, de miután fény derült betegségükre, a fellebbviteli bíróság csökkentette az ítéletet. Mindkettejüknek három évet és hat hónapot kell rács mögött ülnie, továbbá elkobozták tőlük azt a 170 000 eurót, amit rekordidő alatt szereztek kábítószer kereskedéssel.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."