Színes » Érdekességek

Drogdíler lett a súlyos betegségekkel küzdő házaspár

Szívproblémát diagnosztizáltak a férjnél, mellrákot a nőnél, ezért nekifogtak kannabiszt árulni. Itt a jászvásári Breaking Bad.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fotók: Szarvas Zsuzsi, Zörgő Noémi, Székely Melinda

Mi a hejzet, bejbe!!! ma is hejesen irtál?

Ma van a hejtelenül irok világnaplya Udvarhejen! Ne...
fotó: Egyed Ufó Zoltán

Új! 360 fokos panoráma a parajdi sószorosból

Nézz körül a sószorosban virtuálisan! Nem olyan,...
Legyen szerencséd!

Szerencsehozó szivárvány a varsági vízesésnél

Kezdd a hetet ezzel a szerencsehozó képpel, ha nem...

cannabis
A kannabisz, fotó: realitatea.net
szerkesztoÍRTA: UH.RO/REALITATEA.RO
2017. július 04., 14:12
0 hozzászólás. 

Néhány nappal ezelőtt a Breaking Bad című sorozat történetéhez hasonló esettel találkozott a jászvásári bíróság. A filmben egy kémiatanárnál diagnosztizálnak rákot, ezért nekiáll kábítószert főzni és árulni. A jászvásári eset nem sokkal különbözik ettől, egy vidéken élő férjet és feleséget ítéltek el kábítószer kereskedelemért. Ők is azután váltottak „szakmát", hogy kiderült, súlyos betegségük van, – írja az Adevărul.ro.

A 47 éves Mihaelát és 51 éves Nicușort azzal vádolták, hogy negyven kilogramm kannabiszt csempésztek át Romániába Spanyolországból. Azután kezdtek el kereskedni kábítószerrel, hogy a férfi szívrohamot kapott szívproblémái miatt, a nőnél mellrákot állapítottak meg orvosai.

Az első ítélet ellenük 7 év letöltendő börtönbüntetés volt, de miután fény derült betegségükre, a fellebbviteli bíróság csökkentette az ítéletet. Mindkettejüknek három évet és hat hónapot kell rács mögött ülnie, továbbá elkobozták tőlük azt a 170 000 eurót, amit rekordidő alatt szereztek kábítószer kereskedéssel.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."