Színes » Érdekességek

Füves kekszet adott a diákjainak

A volt angliai tanár úgy gondolta, hogy marihuánás keksszel ösztönzi kiskorú, főleg 12 esztendős diákjait a tevékenységre.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek

Izé...inkubálni, hogy is van magyarul?

Rendhagyó módon érvényesül a többnyelvűség az...
Okostegla

Már a téglánk is okos

Vajon memóriahabot is adnak hozzá? Netán beépül?
furdomacik

Nekik bezzeg nem tilos ott fürdeni (videó)

Nézd meg, hogy lubickolnak a Szent Anna-tóban a...

LesleyCollins
Lesley Collins, fotó: Daily Star
szerkesztoÍRTA: UH.RO/CLICK.RO
2017. május 10., 12:05
0 hozzászólás. 

Lesley Collins, a 61 éves művész és egykori tanárnő azt mondta diákjainak, hogy ő a dajkájuk és keksszel kínálta őket, amely kis mennyiségben kannabiszt tartalmazott, írja a Daily Star. A gyerekek nagymamájukként tekintettek rá, mert mindig meglepte őket valami desszerttel, de volt alkalom, hogy furcsán érezték magukat, később a vizeletükből sikerült kimutatni a füvet.

A gyerekek szülei tettek panaszt a rendőrségen Lesley Collins ellen, aki börtönbe is kerülhet, de elmondása szerint nem tudta, hogy ilyen készítményeket ad a gyerekeknek. „Fogalmam sem volt róla, hogy ilyent teszek. Részeg voltam" – védekezett a tanárnő.

A védelemre felbérelt ügyvédje azzal magyarázza a történteket, hogy ezeket a kekszeket Lesley Collins depresszió és mentális problémák kezelésére szedte. A tanárnőt hat hónapra felfüggesztették hivatalából, addig a bíróság meghozza ítéletét.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."