Színes » Érdekességek

Így mentette meg életét a jászvásári lánynak

A fiatal hölgy öngyilkosságot kísérelt meg, de őrangyalként figyelt rá a 35 éves biztonsági őr.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
LipcseiBeata

BRÉKING! Magyar csapat a világbajnokságon

A világbajnokság végére úgy tűnik, a FIFA is...
A nap képe.

Halló, itt vagyok a Merkúrban, az előszobában!

Szóval meg lehet nyugodni, csak az ázik meg, aki akar....
festmenyekvarosa01ufo

Udvarhely már nem csak a szobrok, hanem a festmények városa is

És a románul nem tudóké.

suicide
Illusztráció, fotó: realitatea.net
szerkesztoÍRTA: UH.RO/REALITATEA.RO
2017. május 10., 10:31
0 hozzászólás. 

Egy 35 éves jászvásári férfi, Mihai Baciu lett a nap hőse, miután megmentette életét egy fiatal depressziós lánynak, aki megpróbált öngyilkos lenni. Baciu a Ciric-tó melletti rekreációs központ biztonsági őre és éppen a tó partján sétált a hétvégén, amikor látta, hogy Alina Mihaela elhalad mellette. A fiatal lány láthatóan nagyon szomorú volt, de azt nem sejtette volna, hogy ugrani készül.

„Az úton sétáltunk el egymás mellett. Látszott rajta, hogy nagyon el van keseredve és nagyon messze járnak a gondolatai, azt viszont nem gondoltam volna, hogy öngyilkosságot fog megkísérelni. Én leültem picit a vízibiciklik mellé, hogy pihenjek meg a fűzfa árnyékában. Láttam, hogy a móló szélén ülve leveszi a cipőit és maga mellé helyezi a pénztárcáját. Mivel a nadrágja is fel volt tűrve, azt hittem, csak be akarja dugni a lábait a vízbe, hogy lehűtse őket" – mesélte Mihai Baciu.

Egy pillanatra sem sejtve, hogy a fiatal lányban ilyen gondolatok kavarognak, egyszer csak azt vette észre, hogy az beleveti magát a Ciric-tó hideg vizébe.

„Látva engem, a parttól a tó közepe felé vette az irányt. Azt hittem, hülyéskedik, de ruhában volt. Gyorsan elkaptam egy csónakot, amelynek hosszabbra volt engedve a kötele, letoltam a partra. Szerencsém volt, mert a víz tetején volt, éppen azelőtt próbált lemerülni, amire odaértem hozzá. Megragadtam és kihúztam a vízből. Mivel elég nehéz volt, nem tudtam beemelni a csónakba, de szorosan a csónak mellett tudtam tartani, amíg odakiáltottam egy kollégámnak, hogy segítsen kihúzni a partra.

Szép fiatal lány volt. Kérdeztem is tőle, ha neked ilyen zavartak a gondolataid, akkor, mit csináljanak azok a lányok, akikre senki rá sem néz. Nem nagyon akart mondani semmit, bizarr eset volt" – mesélte a férfi a bzi.ro-nak.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."