Színes » Érdekességek

Posztolt a Facebookon, jött a rendőrség

Egy adag otthoni szalmakrumplin szeretett volna túladni, de a rendőrség a helyzet magaslatán volt.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek

Izé...inkubálni, hogy is van magyarul?

Rendhagyó módon érvényesül a többnyelvűség az...
Okostegla

Már a téglánk is okos

Vajon memóriahabot is adnak hozzá? Netán beépül?
furdomacik

Nekik bezzeg nem tilos ott fürdeni (videó)

Nézd meg, hogy lubickolnak a Szent Anna-tóban a...

szalmakrumpli
Csempész szalmapityi, fotó: click.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO/PLAYTECH.RO
2017. március 23., 13:34
0 hozzászólás. 

Ugyan egy régebbi történettel, de a playtech.ro arra hívta fel a pluszpénz szerzésére vágyó fiatalok figyelmét, hogy körültekintően válasszák meg, milyen szolgáltatást kínálnak, és hol hirdetik meg ezeket.

2015-ben egy Mărăști negyedben lakó kolozsvári diák arra szánta el magát, hogy felad egy hirdetést a Facebookon. A fiatal nem kínált sokat, csupán egy adag szalmakrumplit 2 lej 50 baniért. Az otthon elkészített krumpli a közzétett fénykép alapján úgy tűnt, megéri az árát.

A diák arra ébredt, hogy a rendőrség házkutatásra érkezett kollégiumi szobájába. A rendőrök a szalmakrumplin kívül további termékeket találtak, amikről úgy vélték a hallgató árusítani fogja majd ezeket, ezért tíz csomag cigarettát, két üveg whiskyt és egy doboz csokoládét is lefoglaltak.

A lezárt és adóigazolással ellátott termékekről a fiú azt mondta, hogy az évfolyamtársaival egy összejövetelre vásárolták. A vizsgálat után a törvényszék megállapította, hogy a jegyzőkönyv nem törvényes, és nem ésszerű. Ugyan megtalálták őket a kollégiumi szobában, nincsen rá bizonyíték, hogy értékesíteni akarták ezeket.

Mindenesetre vigyázni kell, hogy mit, hol és hogyan akarunk értékesíteni a közösségi oldalakon, mert egy adag szalmakrumpli miatt is bajba kerülhetünk.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."