Színes » Érdekességek

Megnövelték a teret

Kitágult Udvarhely központja, amitől a hangulatosabbá vált, így a mi közérzetünk is jobb lett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
FelesegElhagyas

A benzinkútnál felejtették az anyut

Több száz kilométer után vette észre a román sofőr,...
udvarhelykozpont360panoramareformatustemplomrol01ufo

Hű! 360 fokos gömbpanoráma a református templom tetejéből

Ebből a szögből még nem néztél körül a központban,...
CsalaKutatas

Így néz ki egy napod, ha erdélyi vagy (videó)

Meg fogsz lepődni, hogy a munka és az alvás után mivel...

Református templom és kollégium, Székelyudvarhely
Fotó: Kakasy Botond
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2014. december 04., 10:56
0 hozzászólás. 

Négyzetméterben ugyan nem gyarapodott Székelyudvarhely központja, bármennyire is szeretnénk azt, de a Backamadarasi Kis Gergely Református Kollégium felújítása jó hatással van a központ hangulatára. Eddigi színe sem rontott a város összképén, de az épület felújítása során kapott fehér alapon szürke színű kiemelések azt a hatást keltik, mintha „kivilágosodott", megnagyobbodott volna a központ ezen része.

Az esztétikai élményen túl nem elhanyagolható az sem, hogy a felújítással hatékonyabban őrizzük, tartjuk meg épített örökségünket az utókornak.  A feledésbe merült kopott címerek is visszakapták régi pompájukat az épület keleti homlokzatán

Neked hogy tetszik a megújult épületegyüttes?



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."