Színes » Érdekességek

Amikor az ex-barát(nő) visszavág

Fogtuk a srác tangás fotóját és feldobtuk néhány homokos társkereső oldalra „szőrös mackókat keresek" jeligével. Aztán három hónapon keresztül röhögtük a haverokkal.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
festmenyekvarosa01ufo

Udvarhely már nem csak a szobrok, hanem a festmények városa is

És a románul nem tudóké.
dugoehZOTTY

Na, most aztán kihúzták a dugót

A város száguldó dizájnerét ismét megihlette a...
Egyed Ufó Zoltán fotója

Bontják a LIDL-t

Lezárták a Virágok sétányába nyíló kijáratot,...

exek
exek
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2012. október 05., 15:21
0 hozzászólás. 

Véget érő párkapcsolatunkból próbáljunk meg stílusosan kilépni. Ha volt kedvesünket mégis magunkra haragítjuk, akkor nem árt odafigyelni, hisz ismeri a gyengéinket, így bosszúja könnyen célba találhat. Emlékszünk még a pletykára, amikor a vőlegény a menyasszony leánybúcsúján készült fényképeket a násznép székeinek aljára ragasztotta? Ha nem is ilyen nagyszabású, de hasonló bosszúsztorikat gyűjtöttünk össze.

Összejövök a legjobb barátoddal

Nem túl ötletes és nem is eredeti, de mégis az egyik legelterjedtebb formája a volt párod heccelésének.

„Az én történetem nem annyira szaftos. A barátommal szakítottunk, én tocsogósra sírtam a párnámat, meg minden, ami ilyenkor lenni szokott. Aztán amikor sikerült túltennem magam rajta, újra megjelent a színen. Bevallom, még mindig hajlandó lettem volna vele lenni, de a bosszú íze édesebb volt, ezért amikor bepróbálkozott, faképnél hagytam. Egy másik pasimmal is nagy szerelem után lett vége a kapcsolatunknak. Bár nem bosszúnak indult, de úgy hozta a helyzet, hogy az egyik barátjával kezdtem flörtölni. Kicsit rájátszottam, hogy féltékennyé tegyem, de úgy láttam, hogy nem igazán zavarja, így maradt csak az egyszerű flört, mivel nekem is csak búfelejtő kaland volt." – emlékszik vissza A. K.

B.E. egy három éves kapcsolat után szakított barátnőjével. „Miután kirúgtam a csajt, összejött egymás után két jóbarátommal is, de amikor látta, hogy nem hat meg, akkor dobta őket. Mondjuk ebben volt annyi jó, hogy így legalább tudtam, mit várhatok attól a két palitól a jövőben."

Férfiember előbb vagy utóbb eljátszik a gondolattal, hogy barátnője ismerősi körében is vadásszon egyet. Ez legtöbbször kivitelezhetetlen áldozatok nélkül, de ha nincs vesztenivaló, a bosszú egyben jó kaland is lehet. F.H. ki is használta a helyzetet. „Miután dobott a barátnőm, nem tudtam beletörődni, egyszerű és gyors visszavágásnak bizonyult, hogy a barátnőjével tegyem féltékennyé, így a lehető legrövidebb időn belül össze is jöttem vele, ami kalandnak sem volt utolsó. De volt olyan is, hogy engem heccelt a volt barátnőm azzal, hogy az újnak teletömte a fejét olyanokkal, hogy még együtt vagyunk és rendszeresen összejárunk. A volt barátnőkkel való kavarás nem ritka eset, így annak ellenére hogy valótlan állítás volt, hosszasan magyarázkodhattam az akkori kedvesemnek. Sőt a legjobb az volt, amikor olyan lánnyal hoztak össze akit nem is ismertem, ezen már én is kacagtam."

Még egy utolsó szex

G. Sz. nem habozott az érzelmeket félretenni és elégtételt venni attól a lánytól, aki elhagyta. „Dobott a csaj, de kibékültünk, mikor újból együtt voltunk még egyszer jól meg******m, majd közöltem vele, hogy csak ennyire kellett és kidobtam."

Egy utolsó szexparti vagy egy behálózott barát még nem a világ vége, mert túlteszi magát az ember s akár jól is kikeveredhet belőle, de az ellenünk nevelt gyerek már nem vicc, hanem ízig-vérig bosszú, amelyet mélyről jövő gyűlölet táplál.

„A volt feleségemmel nagyon megromlott a kapcsolatunk, sőt a dolgok odáig fajultak, hogy válás után már szóba se álltunk. Ez így jó is nekem, viszont a közös gyerekünket teljesen ellenem nevelte, így már ő sem hajlandó velem beszélni. Aljas bosszú azért, amiért köztünk nem működött valami."

Ígérem, nem röhöglek ki!

Alapszabály, hogy az ex-ednek soha ne vallj szerelemet a visszahódítás első estéjén. Péter (akit valójában nem így hívnak), egy buliban lazult, amikor volt barátnőjébe botlott. "A társaságtól félrevonulva pityergett. Beszélgetni kezdtünk és kiderült, hogy szerelmi gondjai vannak. Rossz srácot választott, nem azt, akibe igazán szerelmes. Mindenképp el akarta mesélni, hogy kiről is van szó, de megkért, ne kacagjam ki. Miután kinyögte, hogy mégsem kellett volna elhagyjon a másik srác miatt és én vagyok a nagy szerelme, hát mit is mondjak... Nem akartam, de mégis óriási röhögésben törtem ki. Ezt a játékot még egyszer nem kezdjük el, mondtam neki, majd otthagytam."

Akkor édes a bosszú, ha sokáig lehet rajta nevetni

„Igaz, hogy nem direkt az ex-barátnőmet vicceltük meg, de ezt ő sem tette ki az ablakba. Volt egy srác, amolyan régi szerelme, aki el kezdett kavarni, miután mi már együtt voltunk. Szét is mentünk a csajommal, de véletlenül rábukkantam a srácnak egyik fotójára, amin egy kanapén feszít csillagos tangában. Ezt fel is dobtuk néhány homokos társkereső oldalra „szőrös mackókat keresek" jeligével. Aztán három hónapon keresztül röhögtük a haverokkal!"

Neked volt-e ilyen sztorid és miről szólt?0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."