Színes » Életmód

Tovább süt Ágnes a tévében

Az első fordulón sikeresen továbbjutott az erdélyi lány, lássuk, a szülinapja szerencsét hoz-e.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Fikusz 1

A növény, akinek saját irodája van

Mit tudhat az a növény, akinek félpanorámás...
Régi jó matricák

Itt járt a matricamanó?

Nem tudjuk, ki az a Regio, de biztos, hogy nem mondta meg...
Lidl1

Huszonkilencedikén mehetsz a Lidlbe

Csak az a kérdés, melyik hónapban!

agimasodikadas
Fotókredit: VIASAT3/Labancz Viktória
szerkesztoÍRTA: DÁVID ANNA JÚLIA
2018. március 27., 16:27
0 hozzászólás. 

Ágnes barátaival követte végig a verseny első fordulóját. Számára is meglepetés volt, hogy a több órás forgatás után, a pult mögött zajló izgalmakból, drámákból, nevetésekből vajon mi jön át a kamerákon.

Ágnesnek és a többi versenyzőnek két próbát kellett teljesíteniük, az első körben nem volt olyan nehéz dolguk, hiszen egy saját receptet kellett elkészíteniük.

A másodikban a műsor készítői által meghatározott díszítési technikákat kellett alkalmazni, azaz a zsűri arra volt kíváncsi, hogy a versenyzők miként bánnak a merenguegel, a royal icinggal és a marcipánnal, ezzel a próbával gyűlt meg a legtöbb versenyező fonnivalója. A 12 játékos sütijeit Baracskay Angéla, egy Michelin-csillagos étterem vezető cukrásza, illetve Szabadfi Szabolcs, pék zsűrizi minden egyes alkalommal.

Ágnes tegnap egy könnyű tavaszi finomsággal indított, majd egy pasztellszínekben pompázó, marcipán masnival és royal icinggal díszített tortával állt a zsűri asztalához.

Mihány Ágnes2

A 12 versenyző közül tegnap egytől búcsút vehettünk, de a verseny folytatódik, a legjobb 5 millió forinttal lehet gazdagabb. De mi még ma is izgulhatunk Ágnesért, aki ma ünnepli 27. születésnapját. Sok sikert neki!

A műsort helyi idő szerint 21:00 órától a VIASAT 3-on követhetjük, vagy a csatorna weboldalán utólag visszanézhetők az epizódok, melyek rögtön adást követően kerülnek fel és 30 napig lesznek elérhetőek. Az első részt itt találod.

Ha a műsorban elkészített recepteket szeretnéd elkészíteni, ide fognak felkerülni.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."