Színes » Életmód

Na ide süss! – ettől biztos elcsöppen a nyálad

Mától két héten át követhetjük a The Great British Bake Off cukrászverseny magyar verzióját az Ide süss!-t, amiben Mihály Ágnes is szerepel.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
gyaszkonferencia-ferenczieniko07

Mit mondj arról, amiről hallani sem akarsz?

A halál és a gyász tabu, a gyógyíthatatlan betegeket...
tokjo7

Fényes nappal harapta le a kicsi fejét!

Tök nagy szerencsétlenség történt az Orbán Balázs...
alomkucko

Ilyen szép faházikót még nem láttál

Modern, mesébe illő öko-kuckót tervezett egy finn...

MihalyAgnes
Fotókredit: VIASAT3/Labancz Viktória
szerkesztoÍRTA: DÁVID ANNA JÚLIA
2018. március 26., 11:51
0 hozzászólás. 

Erdélyben már sokak szívébe belopta magát Mihály Ágnes, akit hobbicukrászként, majd a Főnix konyha munkatársaként is megismerhettünk, de számos közösségi portálon is jelen van, illetve a Dinamit turnékon is találkozhattunk vele.

„Hétfőn este beköltözünk a nagy fehér sátorba, egyúttal a ti nappalitokba is! Egy kastély, egy nagy fehér sátor, két hihetetlenül profi zsűri, két szuperjófej műsorvezető, és 12 versenyző, akiknek szenvedélyük a sütés. Az egyik én leszek" – áll a legutóbbi Facebook-posztjában

Csoportkép 2

Szóval hétfőn, helyi idő szerint 21:00-tól a VIASAT 3-on követhetjük, izgulhatunk, hogy az erdélyi lány vajon meddig jut. Jó tudni, hogy a VIASAT3 a legtöbb helyi TV-szolgáltató műsorkínálatában nem elérhető (bár a Digi jelen esetben üdítő kivétel), a csatorna weboldalán utólag visszanézhetők az epizódok, melyek rögtön adást követően kerülnek fel és 30 napig lesznek elérhetőek.

Csoportkép

„A cukrászkölteményeket a műsor két zsűritagja, Baracskay Angéla, profi cukrász, valamint Szabadfi Szabolcs, az ország pékje értékeli majd" – áll a műsor leírásában. A műsorvezetők pedig Hajós András (aki végre megmutatja, hogy egy magas pasasnak a lila is jól áll) és a Konyhafőnök harmadik évadjának második helyezettje, Sass Dániel. A zsűri által legjobbnak ítélt amatőr cukrász az évad végén az elismerés mellett 5 millió forintos fődíjjal is gazdagodik.

Ágnes portálunknak elárulta, hogy egy nagyon izgalmas versenynek lehetünk tanúi a képernyőn, ahol emberi történeteket ismerhetünk meg, szép és nehéz pillanatokat élhetünk át, illetve végig garantált a humor és a jókedv.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."