Színes » Életmód

Telesírtad a bölcsőt?

S még a kiskádba is jutott! Szomorkodás közben gyere el a Zsebszótárra, hogy megtudd, a szülés után mitől estél kétségbe, és hogyan lábalhatnál ki belőle.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
csikibarna34

Homoródon villa eladó

Egy rövid újsághirdetés. Ennyi volt az egész, három...
Fotó: Dávid Anna

Jó, hogy halat veszel a gyereknek, de tied a felelősség

Eszi a lurkó az életed, hogy szeretne egy kutyust, egy...
caritas-farsang05

Ezek a nagyik tudnak élni

Mekkora buli volt, csak nehogy feltöltsd a Facebook-ra!...

Zsebszotar0123
Újabb Zsebszótár jön, illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. január 22., 14:28
0 hozzászólás. 

Kedden megtudhatjuk, mi az a baby blues, és miben különbözik a szülés utáni depressziótól. Anya és apa nem születik, anyává és apává érni kell. De hogyan?

Újabb, a szülővé érést segítő előadással érkezik a Családokat Összehozó Szervezet és az uh.ro. A Zsebszótár keddi, január 23-ai kiadásán Waldhofer Andrea pszichológust faggatja Balogh Réka Adrienne arról, hogy miről ismerjük fel a szülés utáni depressziót, milyen következményei lehetnek, hogyan szabadulhatunk meg tőle, és hogyan segíthetünk ismerőseinknek, hozzátartozóinknak a kilábalásban.

Érdekesség, hogy kimutatták, a szülés utáni depresszió nem csak a kismamákat, hanem a kispapákat is sújtja, az ő életük is gyökeresen megváltozik.

Bár kezeletlen esetben a szülés utáni depresszió tragédiába is torkollhat, vannak a gyógyulásra bevált módszerek. Többet is megtudhatsz ezekről kedden 17 órától a Merkúr áruház emeletén levő Zsebcafé kávézóban.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."