Színes » Életmód

Mi a baj a férfiakkal?

A nemzetközi férfinap apropóján róluk beszélgettünk. Természetesen nőkkel.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Fikusz 1

A növény, akinek saját irodája van

Mit tudhat az a növény, akinek félpanorámás...
Régi jó matricák

Itt járt a matricamanó?

Nem tudjuk, ki az a Regio, de biztos, hogy nem mondta meg...
Lidl1

Huszonkilencedikén mehetsz a Lidlbe

Csak az a kérdés, melyik hónapban!

Steam-Out
Fotó: sparkenit.com
szerkesztoÍRTA: SIMÓ VERONIKA
2016. november 23., 17:09
0 hozzászólás. 

Arra próbáltunk fényt deríteni, hogy melyek a legidegesítőbb férfitulajdonságok. A kutatás nem titkolt célja, hogy ezeken a dolgokon − a saját és a világegyetem boldogságának érdekében – változtatni tudjunk. Három olyan dolog megnevezését kértük a hölgyektől, amit a legbosszantóbbnak találnak a férfiak viselkedésében.

Engem például az zavar, ha a férfiak indokolatlanul szoros nadrágban járnak. Folyamatosan azon aggódom, hogy kibillenti az egyensúlyukból egy erősebb fuvallat azokon a vékony lábakon. Emellett az is felháborít, hogy a férfinátha halálos betegség, a női pedig figyelemre sem méltó kis semmiség. De ez a cikk nem (csak) rólam szól, nézzük hát a női rózsás élet töviseit.

A megkérdezettek többsége kapásból tudott három idegesítő dolgot mondani, és könnyedén folytatták volna is a sort. Csak néhány hölgynek kellett fél percnél tovább gondolkodnia a válaszon. Az alábbi összeállításban az első reakcióként adott válaszokból szemezgettünk.

Pálinka szerelmem légy az enyém

„Az a legidegesítőbb, hogy nem tisztelik eléggé a nőket. Főleg a székely férfiak. Nem tekintenek társként rájuk, inkább alárendelt pozícióban vannak. Olyan is van, aki fél a feleségétől, de van, aki semmibe veszi. Egyenrangú félként kellene kezelni minket."

„A férfiak manapság nem olyan tisztelettudóak, mint régen. És nem is figyelmesek. Hiányzik a család iránti elköteleződés belőlük. A nagy esküvők után néhány hónappal következik a válás. Többet kell tűrni egymásnak."

„A legzavaróbb, ha isznak. Olyankor vitatkozom velük. És ha késő éjjel jönnek haza. Özvegy vagyok, a férjem már meghalt, de életében sokat bántalmazott, vert engem. A fiaim nem bántanak, de isznak."

„Ami jelen pillanatban idegesít egy férfiban az az, hogy játszik a nőkkel, nem is eggyel egy időben, de persze ő csak kedves és figyelmes, te vagy hülye, ha félreérted.

A második: nem látják, hogy le kell cserélni az ágyneműt még akkor sem mikor a fehérből fekete lett 7 hónap alatt. Ezen kívül idegesítő, hogy rengeteget panaszkodnak és nyafognak."

Hát hülye vagyok én?!

„1. Idegesít, hogyha nem nyitott a változásra, az új dolgok elfogadására, vagy akár arra, hogy a saját hibáin változtasson.

2. Ha azt hiszi, hogy hülye vagyok, s próbál kimagyarázni dolgokat, én meg állok vele szemben, hogy most komolyan? Azt hiszed ezt beveszem? Hát nagyon egyértelműen látom, hogy mi történik.

3. Hogyha nem képes férfi lenni olyan alap dolgokban, mint például, milyen filmet nézzünk, mit kajáljunk, hova menjünk, mit vegyen fel stb.

4. Ha igénytelen. Igen, tudom, hogy ez nagyon egyértelmű, azért is mondom utolsónak, csak az a szánalmas valóság, hogy szinte az összes férfi ismerősöm az. Azt a cipőt időnként meg kell tisztítani, meg a fürdőt ki kell takarítani, a ruhákat kb. kétszer olyan gyakran kéne mosni, mint ahogyan azt ők gondoljak."

„A részeg férfi a legbosszantóbb. És az, amikor felemeli a hangját. Szépen is lehet mondani, ha valami nem tetszik. Az idegesség ráadásul ragályos. Sokkal jobb lenne nyugodtan megbeszélni a dolgokat."

„Engem az idegesít, ha bizonytalanok, ha nincs rendjén a prioritási sorrendjük, és ha céltalanok."

„Többségükben nem kitartóak. Hiányzik belőlük az udvariasság és a nők iránti tisztelet. Az egyetem és egyéb továbbtanulási lehetőségek miatt életkorukhoz képest nagyon későre érnek meg az életre."

Kedves férfiak, tudjuk, mi sem vagyunk tökéletesek. De próbálkozunk.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."