Színes » Benzingőz

Kicsi az udvarunk, de egy kocsi pont elfér

A Kórház negyedben szinte mindennapos látvány a hasonló parkolás.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
virag-a-varsagi-uton-01-ufo

Tombol a népművészet a megyei utakon

Varság felé félúton az életveszélyes keréktörő...
lakokocsi

Kis lak áll a....

Ha nem tudsz előnyös helyen lakást bérelni, akkor csak...
zebraszuletik

Zebra születik

Félig már kint van. Újrafestik az átjárókat...

Köszünjük a fotót az olvasónknak.
Köszünjük a fotót az olvasónknak.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. április 27., 10:02
2 hozzászólás. 

Olvasónk szerint a központban levő Kórház negyed a város mostohagyermeke. Szűk és rendezetlen. Évtizedek óta az autókra tűzött telefonszámokkal jelzik a sofőrök, hogy tudják, rossz helyre álltak, és ha nem férsz el, mellettük, hívd őket.

A sors fintora, hogy egy bazi nagy üres telek mellett van, amit sokféle dologra lehetne használni, köztük parkra, játszótérre és/vagy parkolásra, de mivel magánterület, és nem tudni, mi a tulajdonos szándéka vele, a város nézi a főút melletti burjánt, a lakók pedig lassan a lépcsőkorláthoz kötik a kocsikat.2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
DODGE Challenger 6.1
2017-04-27 16:26:17
Nem semmi, hogy még vannak ilyen időmilliomosok a városban, akik ráadásul annyira unják magukat, hogy parkoló autókat fényképeznek ahelyett hogy a dolgukat végeznék. Az ilyen emberek miatt szégyenlem, hogy udvarhelyi vagyok. És ne mondja nekem senki azt, hogy valaki nem fért el amellett a VW Polo mellett és ezért úgy érezte, hogy kutya kötelessége lefényképezni (általában azért, hogy egy kicsit híresnek érezze magát)
avatar
hunikovacs
2017-04-28 21:35:28
Lehet h unta magàt,de jòk az èszrevètelei ès tökèletesen igaza van. A lèpcsőhàz bejàratàban nincs amit keressen egy autò, az nem arra a cèlra lett èpitve. A parkolòk ès a tömbhàzak közti minimàlis tàvolsàg meg arra jò, hogy az ott lakòk ne kelljen a te kipuffogò gàzadat szagoljàk. A màsik èszrevètel viszont nagysàgrendekkel fontosabb ennèl: hogyan ès milyen körülmènyek között jutott magànkèzbe a lakònegyed nyilvànos jàtszòtere??? Ki adta ezt el az illetőnek ès milyen jogon? Na itt kell a Polg. Hivatal ès a DNA szètnèzzen,ebben a piszkos ügyben!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."