Színes » Benzingőz

Ezek az Audik jöhetnek jövőre

Az Auditól szivároghatott ki a 2017-es megjelenési lista, de 2018-ra is van utalás bőven.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
szulinaposgodor-vagva

Boldog születésnapot, gödör!

Ha már ilyen szép nagyra megnőttél, kapsz egy tortát.
A kép illusztráció

Ha gyorshajtó vagy ez lesz a kedvenc kütyüd

Egy joghézag miatt Romániában is egyre elterjedtebb a...
rendorparkolas02

Keresd a hibát!

Parkolás level: rendőrség. Cédulát  vettek biztosan...

Audi megjelenes uh
Szép lista jövőre. forrás: autobahn.eu
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2016. február 25., 17:45
0 hozzászólás. 

A rossz minőségű képet feltehetően mobillal fotózták, és az Autobahn német magazin közölte le. Ez természetesen még nem garancia, hogy valóban az Audi gyár falára kifüggesztett autóbemutatási menetrend volna, de nem ez lenne az első, idő előtt kiszivárogtatott belső információ.

De nézzük, mi is van az igencsak hihető táblázatban. Az év első felében csak úgy záporoznak a négykarikás autók. Jövő tavasszal érkezik az A5 és S5 kupé, de júliusban már a Sportback és a kabrió változat is elérhető lesz. Ugyancsak a tavaszi csomaghoz tartozik az R8 Spyder és TT RS kupé, illetve ősszel jönnek az olyan testesebb darabok, mint a AQ7, az RS3 szedán, valamint a Q7 e-tron.

Tovább böngészve a grafikát, ha nem is hónapra lebontva, de láthatjuk, hogy a 2018-as év alatt is szerepelnek érdekességek. Ha hihetünk az ábrának, az Audi három modelljét is frissíti, az A6-os, A7-es, A8-ast és az RS5 kupét is továbbfejleszti, illetve még két jelenleg ismeretlen modellel jelentkezik.

A két rejtélyes típusjelzés a Q8, ami az eddigi betű/szám jelölési logikát követve egy robusztus városi terepjáró lesz. A C-BEV bizonyára csak kódnév, így itt bátran lehet tippelgetni, hogy mit sütnek ki az Audi mérnökei.

Még egy finomságra lehetünk figyelmesek, az R8-as V6-os jelölésére. Most már azok is fellélegezhetnek, akik nem bírták a négyliteres hengerűrtartalom feletti illetékeket kifizetni, igaz nálunk már két liter felett szépen kezd növekedni az autó éves adója és egyéb illetékei. Minden esetre, egyelőre úgy néz ki, hogy a dupla turbós, négy literes V8-ast a turbófeltöltéses V6-os váltja a középmotoros sportkocsikban.


címkék: audi 2017 V6 megjelenés

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."