Sport » Kézilabda

Idénye meccsét játszotta az SzKC

Visszatért a csarknokba Vlad Caba és volt SzKC játékosokkal tarkított alakulata.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
nagyvarad szejke

Kikapott, de bizonyított az új kézilabdacsapat

Vereséggel kezdte az idényt Székelyudvarhely...
szejkesportklub04

Újra van felnőtt férfi kézilabdacsapata Udvarhelynek

Szívvel fogunk harcolni a városért – ígéri a...
CsavarZoltanrehab

Hajrá, Csavar Zoli! Csak előre!

Az elmúlt nyáron kapott stroke-ot Csavar Zoltán, a Pick...

szkc-csm-7049
SzKC-CSM, fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. november 12., 13:19
0 hozzászólás. 

Az udvarhelyi kézilabda csapat volt edzője által irányított bukaresti CSM látogatott a sporcsarnokba szombat délután. Vlad Caba keretében ott voltak az SzKC volt játékosai: Szász András, Onyejekwe, Ciobanu és Ramba, akiket tapsvihar fogadott a bevonuláskor.

szkc-csm-7020

Ennyi jutott nekik a jóbol, hiszen teltházas csarnokában az SzKC már a mérkőzés elején el tudott lépni néhány góllal, bő negyedóra után Vlad Cabának négygólos hátrányban kellett kikérnie első idejét.

szkc-csm-6955

Dragan Djukics a fiataloknak is lehetőséget adott, ők éltek is vele, Balázs Botond nagyszerűen irányított, és a kezdőként pályára lépő Buzogány Barna is bravúrokat mutatott be a kapuban. Kovacevic, Vilovszki, Szadovij és Mihalcea is termelte a gólokat, olyannyira hogy a gólkülönbség egyre duzzadt, a félidei szünet után beállni látszott a 7-8 gólos előny.

szkc-csm-7017

Az SzKC védekezése is nagyszerű volt, szinte minden összejött az udvarhelyieknek, a hajrában sem tudott zárkózni a CSM, amely végül 32-23-ra kapott ki Kuzmanoszkiéktól.

szkc-csm-7121

Az SzKC tíz lejátszott mérkőzés után a pontvadászat harmadik helyét foglalja el, a Tordai Potaissa Temesvár elleni győzelmével átvette a vezetést, de a bukaresti rangadót, a Steaua-Dinamo mérkőzést vasárnap rendezik, és a Dinamo egy győzelem esetén újra a Bölények Ligája élére kerülhet.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."