Sport » Kézilabda

Lazán verte el Fogarast az SzKC

Balázs Botond volt az egyik nyerőembere az SzKC-nak, de az ellenfél nagyon gyenge játékerőt képviselt.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Szsk04

Kézilabda-akadémiát indítanak Székelyudvarhelyen

A SZKC halála után az utánpótlás-nevelés ad reményt...
Siposalanyaval

Udvarhelyi szentháromság a magyar válogatottban

Ennyi kötődése talán még sosem volt...
IlyesAnnamari

Váratlanul lemondott Ilyés Annamária

Szűk két hónap után távozott posztjáról a német...

Baranau
Fotó: SzKC.ro
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. szeptember 24., 21:21
0 hozzászólás. 

Sérülés miatt Cristian Ghiță a padra sem került, Szőke Marius pedig ugyan ott volt, de pályára nem került a vasárnap esti, Fogaras elleni bajnokin – az SzKC nélkülük is becsülettel elverte a mezőny egyik leggyengébb csapatát. Ez nem jelenti azt, hogy gyenge meccset láthattunk volna, hiszen azért Vilovskiék szereztek 32 gólt, néha szép akciók csúcsosodtak ki gyönyörű gólokban, de nagy ziccerek is maradtak ki.

Krivokapic támadásban végig játszott, a Szőke sérülése azt vonta maga után, hogy a saját nevelésű Balázs Botond már a nyolcadik percben beállt, s nem is játszott rosszul. Sok-sok éven keresztül a fiatal játékosok jó esetben az utolsó öt percben, már megnyert meccsek végére álltak be – na ott nem is lehet sokat fejlődni.

Dukicnál ezek szerint lehet, hiszen nemcsak Balázs, hanem Fekete is pályára került a második játékrészben – az ifjú Róbert akkora lelkesedéssel vetette magát a játékba, hogy szinte rögtön feldöntötte ellenfelét s mehetett is le két percre, de alapvetően jól végezte a rábízott feladatot. Botond összesen öt gólt szerzett a találkozón, a legelső egy gyönyörű átlövés volt, az utolsó másodpercekben egy hetest is elvégezhetett, s ha azt ki is védte a fogarasiak kapusa, a kipattanót értékesítette.

A meccset még az első félidőben behúzta az SzKC, a második félidőben tíz góllal is vezetett, végül hét lett közte – az fel sem tevődött, hogy ne vágja zsebre a kötelező három pontot a csapat. Jövő hét végén a Nagybányai Minaur otthonában már nehezebb lesz, majd a hétközi fordulóban Călărași következik.

Férfi Kézilabda Bölények Ligája, alapszakasz, 4. forduló

SZÉKELYUDVARHELYI KC–FOGARASI VSK 32–25 (18–11)

Városi Sportcsarnok, 1100 néző. Vezette: Ionuț Barbu és Adrian Manafu (Bukarest)

SZKC: SALDATSENKA (8 védés / 11 kapott gól) – Baranau 3, Krivokapic, Kuzmanoski 1, Dragas 3, Kovacevic 4, VILOVSKI 5. Csere: Da Rosa (4/10), Buzogány (0/4) – Tálas, BALÁZS 5, SZADOVIJ 4, Csog 4 (1), Mihalcea 3 (2), Fekete. Vezetőedző: Dragan Dukic.

VSK: Fuică (6/31) – Leordean 1, Constantinescu 2, ACATRINEI 8 (3), Vaidasigan 5, Filip 2, BEJINARIU 5, Dediu 1. Csere: Ivanov (1/1) – Turcu, Alisie, Mînea 1, Frățilă 1. Vezetőedző: Liviu Andrieș.

Az eredmény alakulása: 4. perc: 1–1, 7. p.: 3–3, 17. p.: 10–7, 25. p.: 15–9, 34. p.: 20–13, 44. p.: 26–16, 53. p.: 27–21, 58. p.: 30–24.

Kiállítások: 8, ill. 6 perc

Hétméteresek: 5/2 ill. 3/30 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."