Sport » Kézilabda

Kikapott az erdélyi derbin az SzKC

Az első negyedórában elment az udvarhelyiek mérkőzése Tordán.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
BakoBotond1

Nézd meg Bakó Boti első orosházi edzését és interjúját (VIDEÓ)

Elkezdte a munkát az udvarhelyi edző az alföldi...

Bakó Botond lesz Szabó Leventéék edzője!

Az Orosháza a fiatal, udvarhelyi tréner mellett...
szkc-torda3

Megint összefut az SzKC a Bragával

Hollandiai tornán találkozik a két együttes. Két éve...

tordaszkc
Fotó: Facebook / Potaissa Turda Handbal
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. szeptember 09., 16:57
1 hozzászólás. 

Erdélyi rangadót játszott Tordán a Székelyudvarhelyi KC. Dragan Djukics edző a csapat új igazolását, a többszörös magyar válogatott Milorad Krivokapicsot is nevezte a találkozóra, de a Saldatesenka - Mihalcea, Tálas, Vilovszki, Szadovij, Kovacevic, Kuzmanoszki kezdővel léptek pályára az első meccsét elveszítő Potaissa ellen az udvarhelyiek.

Az első negyedórában szenvedett az SzKC, hibát hibára halmoztak, olyannyira, hogy 13 perc után 9-1-re vezettek a hazaiak, a vendégek edzője már a második idejét is kikérte. Ekkor a régi nevek: Baranau, Ghiță, Mihalcea szórtak be egy-egy gólt, próbálva lelkesíteni a társakat, a bemutatkozó Krivokapics is megszerezte első gólját a román élvonalban.

A gólgyártás elindult ugyan, az eladott labdák száma továbbra is rengeteg volt, a tordaiakat pedig nem sikerült megállítani a gólszerzésben, 16-9-es hátrányban vonultak az öltözőbe Kuzmanoszkiék.

A második játékrészben sem változott a játék képe, hiába indult az Vilovszki góljával. Az SzKC akciói gólokkal fejeződtek be, de a túloldalon a tordaiak is beszórták a helyzeteiket. A hazaiak folyamatosan tartották a 7-8 gólos előnyt, volt, hogy tíz találatra is elléptek az SzKC-tól.

Djukics a mérkőzés végén a fiatalok is játszatta, Csog, Balázs és Fekete is pályára léptek. A találkozó 34-28 arányú Potaissa győzelemmel ért véget.1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
rogerke
2017-09-09 22:29:03
Valaki megtudna mondani hogy miért nem lehet tippelni a tippversenyben???

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."