Sport » Kézilabda

Most tényleg megmérettetik az SzKC

Török és svéd csapattal csap össze az SzKC, jövő héten már bajnoki lesz.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
PoliTemesvarSzKC

Nagyon elverték az SzKC-t Temesváron

Az idény eddigi legsúlyosabb vereségét szenvedte el a...
szkc-csm-7049

Idénye meccsét játszotta az SzKC

Visszatért a csarknokba Vlad Caba és volt SzKC...
alt

Vlad Caba „visszatér” Udvarhelyre

Sőt nem is egyedül jön, hanem érkezik vele Szász...

kanizsaedzes
Fotó: Szkc.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. augusztus 24., 12:26
0 hozzászólás. 

Mától egy igen rangos kézilabdatornán vesz részt a Székelyudvarhelyi KC, a szerbiai Magyarkanizsán öt másik csapat társaságában játszanak Tálasék.

Az együtteseket két csoportba osztották, Dragan Dukic csapata csütörtökön 21 órától a török Bursa Nilüferrel, pénteken 19 órától pedig a svéd IFK Kristianstadtal játszik. A másik csoportban a szerb Partizan Belgrád, a horvát RK Nexe és a Pick Szeged küzd, a torna helyosztói és fináléja vasárnap, augusztus 27-én lesznek.

A múlt hét végén két felkészülési mérkőzést játszott a csapat, a szintén Nemzeti Ligás Vaslui-i KC-val szombaton és vasárnap csapott össze az SzKC, a helyszín a Csíkszeredai Erőss Zsolt sportaréna volt. Mindkét találkozót kategorikus győzelemmel zárta az SzKC, szombaton 34-25-re, vasárnap 42-24-re nyert.

A hazai bajnokság szeptember első hétvégéjén kezdődik, de még a Foksány elleni időpont nem ismert, csak az, hogy hazai pályán, a sportcsarnokban játszik az SzKC. A bajnokság megkezdése előtt, még ezen a szombaton, 26-án 16 órától Bukarestben a Dinamo és a Konstanca csap össze a szuperkupáért.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."