Sport » Kézilabda

Panaszt tett az SzKC, mert Tordán csaltak a bírók

Tizenkilencszer fújtak a Potaissának kétes helyzetben, de ez nem az első eset. Tordán ezt már megszokhattuk.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
SzKCKOnstanca5

Két-két pont járt volna az egy-egy helyett

Még az utolsó perc is feszült volt, mindenki állt a...
RangelLuanDaRosa

Megalázta ellenfelét az SzKC, egy hét múlva is ezt kéne

Nagyon megszórta Vasluiban a házigazdát az SzKC, pedig a...
SzNKKVarad1

Még a nyugtató sem használt volna a vendégeknek, úgy elverték a mi lányainkat

Egyelőre pofozógép az udvarhelyi csapat, de ez nem is...

Fotó: ActionFoto.ro
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. február 21., 10:21
0 hozzászólás. 

Bebizonyosodott, hogy az összecsapás alatt a fővárosi Andrei Vasilescu-Theodor Șerbu páros több alkalommal is téves ítéletet hozott. A tévéfelvételek alapján, az udvarhelyi klub által elkészített jelentésben a mérkőzés húsz játékfázisát elemezték.

"Szinte elképesztő, a sípmesterek tizenkilencszer hoztak olyan ítéletet, mellyel a Potaissát segítették. Ezeknek nagy többségét az első félidőben követték el, ezzel is megakadályozva csapatunkat, hogy közelebb kerülhessünk az ellenlábashoz. A második félidő második felében találtuk az egyetlen olyan döntést, amivel segítették az SzKC-t" – írja a klub közleménye, amiben azt is megjegyzik, hogy már pénteken elküldték a szövetségnek a panaszlevelet.

Az eredményt biztosan nem változtatják meg, viszont a klub nem mehet el az alattomos magatartás mellett. Tavaly két alkalommal tett panaszt az SzKC a Torda elleni összecsapásokat követően, az akkori játékvezetők egyfordulós eltiltást, illetve figyelmeztetést kaptak.

Az SzKC következő bajnoki találkozóját szombatra tűzték ki, a férfi kézilabda bajnokság 20. fordulójában február 25-én 12 órától a Dunarea Călărași csapatát hazai pályán fogadja az udvarhelyi együttes. A mérkőzést a Dolce és a Digi sport televíziók élőben közvetítik, a meccsen egy bukaresti játékvezetői kettős, a Romeo Ștefan-Bogdan Stark duó fújja a sípot.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."