Sport » Kézilabda

Belecsap a levesbe az SzKC

Másfél hét alatt kétszer is összecsap Konstancával, ugyanakkor nagyon sokat utazik az SzKC.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
BakoBotond1

Nézd meg Bakó Boti első orosházi edzését és interjúját (VIDEÓ)

Elkezdte a munkát az udvarhelyi edző az alföldi...

Bakó Botond lesz Szabó Leventéék edzője!

Az Orosháza a fiatal, udvarhelyi tréner mellett...
szkc-torda3

Megint összefut az SzKC a Bragával

Hollandiai tornán találkozik a két együttes. Két éve...

szkc konstanca5
Dalibor Cutura (17-es mezben) várhatóan sok gondot okoz majd az SzKC védelmének. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. január 31., 11:55
0 hozzászólás. 

A pénteki felkészítő mérkőzés után ezen a héten már élesben játszik az SzKC. A Fogarasi CSM elleni bajnokit kerek eredménnyel, 40-30-ra nyerte meg a csapat, a legtöbb gólt, nyolcat Mitar Markez szerzett.

Február első napján délután öt órakor a Román Kupa negyeddöntőjében Konstancán lép pályára az együttes, a mérkőzést a Digi és a Dolce Sport élőben közvetíti. A meccsen egy bukaresti játékvezetői kettős, a Romeo Ștefan-Bogdan Stark duó fújja a sípot. Nem lesz könnyű meccs, hiszen legutóbb is ez a gárda verte ki a kupából az SzKC-t s ősszel a bajnokságban is hazai győzelem született a tengerparton.

Idős, tapasztalt, minden hájjal megkent kézilabdázókból áll a Konstanca jelenlegi csapata, az eddigi meccsek képe alapján nagyon nehéz ellenük játszani, mert ha nem megy a játék, akkor minden más eszközt bevetnek. Bár az említett játékvezetői kettős nem nagyon szokott felülni az ilyen kísérleteknek.

Az SzKC-ból Mihalcea Andrei játéka kérdéses, mert hetek óta lábsérüléssel bajlódik. Goce Ojleski és Maksim Baranau visszajöttek a vb-ről, ott vannak a keretben, ahogy a sérüléséből felépült Szász András is. 

A kupa negyeddöntőiből két meccset már kedden lejátszanak, 18 órától Torda Temesvárt, 20 órától a Dunărea Călărași a Bukaresti CSM-t fogadja. A Konstanca-SzKC összecsapás után, szerdán este háromnegyed héttől a Dinamo a Steauát fogadja – ezeket a mérkőzéseket is közvetíti a Digi és a Dolce Sport televízió.

Szombaton már az első bajnokija is lezajlik a KC-nak, hiszen 17 órától a Szatmárnémeti VSK otthonában kézilabdázik az együttes – a televízió által nem közvetített meccs elvileg a könnyebb kategóriába tartozik, de azt azért ne felejtsük el, hogy a csapat az ország egyik végéből a másikba utazik majd a szerdai meccset követően.

Az idei első hazai bajnokinak még nincsen meg a pontos időpontja – elméletileg a február 11-12-i hétvégén kellene lejátszani a Konstanca elleni itthoni bajnokit, de ennek az időpontját egy esetleges televíziós közvetítés is befolyásolhatja.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."