Sport » Kézilabda

Resicabánya nem volt egyenlő ellenfele az SzKC-nak

Újabb három pont került az SzKC zsebébe, letudtuk a Resica elleni meccset is megerőltetés nélkül.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
TordaSzKC1

Képtelen megverni az SzKC Tordát

Igaz, csak néhány másodpercig volt egyenlő, de akkor...

Újra Orosházán kézilabdázik Szabó Levente

Január végén ismét régi csapatához szerződött az...
szkc-ahc1

Ha jók a bírók, mi is jók vagyunk!

Fantasztikus meccsen verte Konstancát az SzKC, az idény...

1SzKCResica1
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN / UH.RO
2016. december 03., 19:55
0 hozzászólás. 

Jelentősen meggyengült a Resicabányai Adrian Petrea klub: a névadó edző lemondott az elmúlt héten, a meghatározó játékosok egy része pedig távozott a klubtól – az Udvarhelyen is megfordult Tevzadzét, illetve az irányító-másodedző Rohozneanut leszámítva mind nagyon fiatal játékosok alkották a csapatot. Vaidasigan, Turcu vagy Dospinescu nevei csak a mezeken szerepeltek, a bírói lapon nem, ahol egy Irinel Dumitru nevű illető volt feltüntetve vezetőedzőnek. A csapatot Rohozneanu irányította, Petrea csak a lelátón ült. 

Ennek megfelelően kezdett az SzKC is, nem a legerősebb kezdőhetes ment fel a pályára, s nem is volt egy nehéz mérkőzés – nem is volt kérdés a győztes kiléte. Nagyon úgy néz ki, hogy a szebb napokat is megért Resicával nem kell számolni ebben az idényben. Látványos, szép akciók és gólok voltak, akadtak a találkozón, Csog például nagyon szépen ejtette át Tevzadzét a 8. percben.

1SzKCResica4A grúz kapus már nem mindig a régi, hiszen az első húsz percben egyetlen kapuralövést sem fogott, aztán a játékrész vége felé mutatta meg, hogy nem statisztálni jött Udvarhelyre. Előtte még körülményeskedtünk egy sort, a 22. percben kiegyenlítettek a vendégek, akik azért nem adták olcsón a bőrüket.

1SzKCResica2Fordulás után kicserélődött az egész csapat, Mihalcea kezdte szórni a gólokat, amikor pedig két ziccert elrontott, akkor is vastapsot kapott – nemcsak ő szereti Udvarhelyt, hanem őt is itt.

A vendégek dolgát Popovici is megnehezítette, addig pörölt az egyik bíróval, amíg kétszer két percet kapott, s mivel már volt kettő, mehetett a lelátóra egy piros lappal.

Innen már csak villanásai voltak az ellenfélnek, Szatrcsenko például kilőtte a pókot a jobb felső sarokból, de erejük már nem maradt, a végén tíz góllal nyert az SzKC, Markez az utolsó másodpercben is gólt dobott.

1SzKCResica3Az örömbe vegyült üröm is, tíz perccel a vége előtt Szász András megsérült, hordágyon vitték ki az orvosi szobába, egyelőre nem lehet tudni, hogy mennyire súlyos a sérülése.

A következő meccsünk a Steaua ellen lesz a következő hét végén Chiajnán, a pontos időpontot egyelőre nem közölte a szövetség a klubbal.

Férfi Kézilabda Bölények Ligája, 14. forduló

SZÉKELYUDVARHELYI KC–RESICABÁNYAI ADRIAN PETREA HC 26–16 (10–9)

Városi Sportcsarnok, 900 néző. Vezette: Ionuț Barbu és Alexandru Manafu (Bukarest)

SZKC: Jokanovic (9 védés / 9 kapott gól) – Baranau 3, Ghiță 1, Peric 1, Onyejekwe 2, Csog 1, Szász 2. Csere: Da Rosa (9/7) – Tálas 1, Komogorov 5, Markez 2, Mihalcea 6 (1), Kuzmanoski 1, Kukoski 1, Ojleski, Balázs. Vezetőedző: Vlad Caba.

RESICA: Tevzadze (6/21) – Sztarcsenko 2, Pîrvan 2, Rohozneanu 4, Heinbach 3, Ignat 4 (2), Popovici 1. Csere: Sămînță (0/5) – Barbu, Dragon, Mustață, Gîrban. Vezetőedző: Irinel Dumitru.

Az eredmény alakulása: 5. perc: 1–1, 8. p.: 4–2, 14. p.: 6–3, 22. p.: 8–8, 37. p.: 13–11, 47. p.: 19–15, 54. p.: 21–16, 57. p.: 23–16.

Kiállítások: 4, ill. 8 perc

Hétméteresek: 1/1 ill. 3/2.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."