Sport » Kézilabda

Foksány kipipálva, de szinte a torkunkba fordult a pipa

A vége megint izgalmasra sikeredett, de újabb három ponttal gazdagodott az SzKC. Kék lap is villant, nem mi örvendtünk neki.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
mihalcea

Kikapott az SzKC, lesz harmadik meccs is

Jobb lett volna letudni Călărași-t, de az első...
alt

Verestóy: most alakítjuk ki a következő éveket

A klubelnök tárgyal, egyelőre Kuzmanoski az SzKC...
szkc4

Lemondott Vlad Caba, az SzKC vezetőedzője

A csütörtök esti vereség után pénteken benyújtotta...

focsaniSzKC
A sárgamezes hazaiak egyszer sem vezettek
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN / UH.RO
2016. november 24., 18:51
0 hozzászólás. 

A vráncsai csapat kicsi, de lelkes, nem egyszerű megverni őket – a csütörtök délutáni meccs első perceiben az SzKC volt a jobb, 2-3 gólos előnyökkel ment, de a hazaiak kapaszkodtak. Marocico jól védett, az egykor nálunk pallérozódott Miroiu Mihăiță pedig cunderrel is verte át Dar Rosát, aki ennek ellenére kitűnően zárt a kapunkban. A játék képe alapján sokkal nagyon gólkülönbséget kellett volna hoznia az udvarhelyi csapatnak az első félidőben, de ne elégedetlenkedjünk.

focsaniSzKC2Komogorov megszórta őket rendesen, minket pedig meg a bírók kétperces kiállításokkal – a bírói szigort lehetett érezni rendesen a foksányi sportcsarnokban, sőt a közönség sem állt le egy percre sem. Mondjuk az orosz átlövőnk egyik-másik találatánál azért elképedtek, mint ahogy mi is azon, hogy bizony Mădălin Țuțu is dobott néhány gólt átlövésből. Egyet például tíz méterről is besuvasztott a második félidőben.

Dolgozott szorgalmasan az SzKC tovább, tíz perccel a vége előtt még ötgólos előnye volt, aztán a végén szinte kiszaladt a meccs a kezünkből. Megakadtak a dolgok, eladtunk néhány labdát, az utolsó perc pedig maga volt a pokol. Kétgólos előnynél a bevetődő Miroiu előtt Jokanovic nagyon magasra emelte a lábát, a bírók befújtak egy hetest, ráadásul portásunkat piros és kék lappal is „jutalmazták" – ez azt is jelentheti, hogy Petar kihagyja a következő találkozót.

focsaniSzKC3A megítélt büntetőt szerencsére Rață is kihagyta, illetve Da Rosa kivédte, s így a végén nehez bár, de megszerezte az SzKC az újabb három pontját. Szerdán a CSM legyőzte Konstancát, kapaszkodik a táblázaton, de mi sem adjuk alább.

Több mint egy hetes pihenője van a csapatnak, a szövetség a visszavágók első fordulóját december 2-3-ára ütemezte, elméletileg azon a szombaton Resicabánya látogat Udvarhelyre, de az időpont csak akkor biztos, ha megjelenik a FRH honlapján. Illetve akkor sem, mert a Foksány elleni találkozót is tovább tolták egy nappal.

Foksánnyal a Román Kupa nyolcaddöntőjében, hazai pályán találkozunk néhány nappal karácsony előtt. Felejthetetlen volt, ahogy ma az ottani sportcsarnokban zúgott a „România! România!" kiáltás...

Férfi Kézilabda Bölények Ligája, alapszkasz, 13. forduló

FOKSÁNYI CSM 2007–SZÉKELYUDVARHELYI KC 25–27 (10–14)

Foksányi Városi Sportcsarnok, 1000 néző. Vezették: Theodor Șerbu és Andrei Vasilescu (Bukarest)

CSM 2007: Marocico (11 védés/22 kapott gól) – Miroiu 6 (2), Erőss 3, Rotaru, Țuțu 5, Mocanu 2, Rață 3. Csere: Rusu (0/1), Cloșcă (3/4) – Ragea 2, Neață 1 Gramatic 1, Popa 1, Năstăsie 1. Vezetőedző: Ciobotariu Viorel.

SZKC: Da Rosa (13/16) – Mihalcea 6 (2), Ghiță 1, Kuzmanoski, Komogorov 7, Onyejekwe 2, Szász. Csere: Jokanovic (3/9) – Tálas 1, Baranau 1, Ojleski 3, Peric 3, Markez 3 (1). Vezetőedző: Vlad Caba.

Az eredmény alakulása: 6. perc: 1–2, 10. p.: 2–5, 15. p.: 5–6, 21. p.: 7–10, 39. p.: 14–20, 46. p.: 18–22, 56. p.: 23–26.

Kiállítások: 6, ill. 16 perc

Hétméteresek: 4/2 ill. 3/20 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."