Sport » Kézilabda

Behunyt szemmel is győzött volna az SzKC

Nem adott bele apait-anyait az SzKC, de így is kiütötte a sereghajtót. És ez így is van rendjén.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek

Panaszt tett az SzKC, mert Tordán csaltak a bírók

Tizenkilencszer fújtak a Potaissának kétes helyzetben,...
TordaSzKC1

Képtelen megverni az SzKC Tordát

Igaz, csak néhány másodpercig volt egyenlő, de akkor...

Újra Orosházán kézilabdázik Szabó Levente

Január végén ismét régi csapatához szerződött az...

szkcfogarasA
Fotó: Facebook.com / SzKC
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2016. november 16., 20:54
0 hozzászólás. 

Nagy csaták után egy kis csatát kellett megnyernie az SzKC-nak, az utolsó helyen álló Fogaras volt a szerda esti áldozata. A vendégcsapat nagyon fiatal játékosokból állt, kivéve az egykor Udvarhelyen is megfordult, fogarasi születésű Frățilă Eugent, de ő sérülés miatt nem tudott pályára lépni. Néhány percig a pályán volt viszont a marosludasi Nagy Andrei, aki évekig az SzKC ificsapatában szerepelt.

szkcfogarasCNagyon fiatalok voltak a játékvezetők is, a huszonéves Cazan-Suliman páros – főleg a második félidőben volt néhány érthetetlen ítéletük, de ez a meccs végkimenetelét nem befolyásolta. Fogaras az első félidőben még tartotta a lépést, az SzKC-nál pedig olyanok kaptak lehetőséget, akik általában kevesebbet szoktak játszani – Cristian Ghiță számára például azért volt fontos ez a meccs, hogy a felépülése után egyre jobban játékba lendüljön.

szkcafogarasBNagyon nem erőltette meg magát a csapat, mindenki kapott játéklehetőséget, s ha a mérkőzés közben úgy is tűnt, hogy nem lesz nagy különbség az eredményjelző táblán, a végére mégis 12 lett közte. Folytatás egy hét múlva a szintén nem túl acélos Foksány otthonában – ezzel a csapattal december közepén kupameccsen is találkozik a KC a legjobb nyolc közé jutásért való találkozón. Remélhetőleg egyik mérkőzés sem okoz gondot, mint ahogy a mai sem okozott.

Férfi Kézilabda Bölények Ligája, 12. forduló

SZÉKELYUDVARHELYI KC–FOGARASI CSM 34–22 (17–11)

Városi Sportcsarnok, 900 néző. Vezette: Ionuț Cazan és Gesur Suliman (Konstanca)

SZKC: Jokanovic (7 védés, 13 kapott gól) – Baranau 5, Kukoski, Peric 2 (1), Komogorov 7, Onyejekwe 4, Szász 1. Csere: Da Rosa (11/9) – Ghiță 1, Mihalcea 4 (4), Tálas 1, Csog, Markez 5 (1), Ojleski 4, Kuzmanoski, Balázs. Vezetőedző: Vlad Caba.

CSM: Szopka (7/27) – Leordan, Arsene 7 (7), Mateoniu 5, Pasere 4, Dincă 2, Alisie. Csere: Ivanov (0/7) – Mînea, Filip 4, Blaga, Nagy. Vezetőedző: Dumitru Opriș.

Az eredmény alakulása: 5. perc: 3–0, 9. p.: 4–1, 16. p.: 7–6, 28. p.: 15–11, 36. p.: 18–13, 45. p.: 22–27, 50. p.: 25–19, 58. p.: 31–21.

Kiállítások: 8, ill. 4 perc

Hétméteresek: 7/6 ill. 8/7.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."