Sport » Futsal

Így vette az első akadályt az FK (videó)

Megkezdődött a román futsal liga rájátszása az FK-nak is, újranézheted a dunapartiak elleni gólokat.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fkdeva4

Kolozsváron nyert az FK, a kapust behívták (videó)

Hétvégén a második fordulót rendezték a...
fkelsoedzes

Ezt érheti el idén az FK

Egy-két játékossal még folyik az egyezkedés, de...
SzocsesBiro01

Kell a székely szív

Mi viszi el az FK kulcsjátékosait, és miért nem...

FkDunarea
FK-Dunarea, fotó: Futsal Romania képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2018. április 23., 15:11
0 hozzászólás. 

A román futsal ligában az idei az első rájátszás, amelyben a továbbjutó, bajnoki címért küzdő hat csapatot két hármas csoportra osztották fel, az FK Székelyudvarhely a Dunărea Călărași csapatával és a Galaci Uniteddal került egy hármasba. Utóbbi nyerte kettejük párharcát a rájátszás első fordulójában. Szombaton a FK is bemutatkozott, a szokásos Grigoraș – Mánya, Bíró, Szőcs, Szécsi ötöst küldte pályára Jakab Zoltán edző az első meccsét elveszítő, dunapartiak elleni mérkőzésen.

Az FK-nak nem jelentett gondot hazai pályán kiharcolni a győzelmet, Bíró révén már egy perc után vezetett a csapat, és a szünetig meg sem álltak hat gólig. A második félidőben vissza is vettek a tempóból, egy szépítő találatot is jegyzett a Dunărea Călărași, de a végén még kettőt bekotortak Jakab Zoltán fiai, Hadnagy István, az FK hetedik góljának szerzője egy szépsédíjas találattal véttette észre magát. Az udvarhelyiek 8-1 arányban diadalmaskodtak, így tapadnak a listvezető Galaci Unitedre. A csoportgyőzelemért küzdő két együttes Galacon néz farkasszemet április 25-én, szerdán 17 órától.

A mérkőzést teljes egészében újra lehet nézni a Futsal Romania Facebook oldalnak köszönhetően, a gólokat a következő időpontokban lehet megtalálni: Bíró (1-0) 2.35, Szécsi (2-0) 16.45, Szőcs (3-0) 22.50, Bíró (4-0), 36.45, Mánya (5-0) 41.55, Krstic (6-0, öngól) 44.25, Hadnagy (7-1)1.19.25, Mánya (8-1), 1.29.40, illetve Coelho (6-1) 1.09.30.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."