Sport » Futsal

Nézd meg, mit csinált Ricardinho a románokkal! (videó)

Egy fantasztikus labdaátvétel és még egy mozdulat: hatalmas találat rabonából a futsal Eb-n! Kattints a gólért.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
35evenfeluliek

Nagyon elverték a keresztúriak a farkaslaki öregfiúkat

Tizenhatcsapatos öregfiúk torna volt a sportcsarnokban, a...
jaszvasarFK

Így esett ki az FK a Román Kupából (videó)

Jól kezdődött, de nagyon rosszul ért véget a...
FKZabolaKezdi

Edzőmeccset, illetve bemutatót tartott Háromszéken az FK

Két meccsen 18 gólt rámolt be a kupameccsre és a...

Ricardinho
Fotó: frf.ro
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2018. február 01., 10:19
0 hozzászólás. 

Folytatódott a teremlabdarúgó Európa-bajnokság, a szlovéniai Ljubljanában pályára lépett a román válogatott is tegnap este Portugália ellen. Az első félidőben a portugálok 2-0-ra vezettek, egy fejes csúszott be Petrișor Toniță kapujába, illetve egy szöglet utáni kapáslövés.

A második játékrészben nagyon feljavult a románok játéka és az éppen vészkapusként játszó veterán Mimi Stoica (a mostani a negyedik Európa-bajnoksága) egy kavarodás után közelről emelt a hálóba, 2-1-re szépítve, de egyenlíteni is tudott volna a csapat. Ám négy perccel a vége előtt a világ legjobbjának tartott Ricardinho egy nem mindennapi gólt szerzett, fantasztikus mozdulatokkal vette át és rúgta a kapuba a labdát.

Ricardinhónak amúgy sem kell a szomszédba mennie a fantasztikus találatokért, egyre-másra szerez ilyeneket. Pár perccel később egy ellentámadásból még egyszer betaláltak a portugálok, a végeredmény 4-1 lett, a mérkőzés összes gólját itt lehet megnézni.

Az udvarhelyi Szőcs László az első félidő végén 1-0-s állásnál néhány percet játszott. A csapat második, sorsdöntő mérkőzése pénteken este háromnegyed tíztől lesz Ukrajna ellen.

Jászvásárral játszik az FK a kupában

Kisorsolták a teremlabdarúgó Román Kupa nyolcaddöntőit, az FK Székelyudvarhelynek a Jászvásári CSM lesz az ellenfele. A találkozót idegenben játssza az FK, a továbbjutó sorsa egyetlen meccsen dől el, ezt az alapszakasz tavaszi idényének folytatása előtti hétvégéjén, azaz február 19-21-én rendezik. Amennyiben az FK győz, a Gyergyószentmiklósi Inter–Marosvásárhelyi City'us összecsapás továbbjutója ellen játszik a negyeddöntőben, tehát a Final Fourba jutásért.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."