Sport » Futsal

Szőcsék nélkül ment az FK Gyergyóba

Négy meccset játszik a csapat, a válogatott Déván készül – a szárhegyi meccseket élőben is lehet nézni.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fkelsoedzes

Ezt érheti el idén az FK

Egy-két játékossal még folyik az egyezkedés, de...
SzocsesBiro01

Kell a székely szív

Mi viszi el az FK kulcsjátékosait, és miért nem...
futsal

Döntőznek az ifi teremfocisok

Május 26-28. között Kézdivásárhely ad otthont az...

fccityus
Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. január 19., 14:57
0 hozzászólás. 

Ötcsapatos felkészülési tornán vesz részt e hét végén az FK Székelyudvarhely Gyergyószárhegyen. A Benedek Kupán az FK első mérkőzését pénteken este negyed nyolctól játssza a Galaci Uniteddel, ugyanaznap este fél tíztől a Gyergyószentmiklósi Interrel is összecsap – a házigazda Inter csütörtökön este már lejátszotta a nyitómeccset Galaccal, azt a Duna-partiak 5-0-ra megnyerték.

Szombaton 12 órától a Csíkszeredai Imperial Wet lesz az ellenfél, délután negyed öttől pedig Debrecennel csap össze Jakab Zoltán együttese. A Csíkszeredai Imperial Wet jelentősen megerősödött, az elmúlt néhány hét alatt összesen hét külföldi, portugál, spanyol és argentin játékos csatlakozott a keretükhöz – többek között egykor Vásárhelyen és Szentgyörgyön játszott futsalosok (Duque, Nuninho, Cezar Ribeiro) is kerültek Csíkba.

A szárhegyi meccseket élőben lehet követni az Inter Facebook-oldalán.

Az udvarhelyi csapatból hiányozni fog a Déván a román válogatott keretével Európa-bajnokságra készülő Szőcs László és Andrei Grigoraș. Románia két felkészülési meccset játszik Moldova válogatottjával, a találkozókat január 21-én és 22-én, vasárnap és hétfőn 18 órától rendezik a dévai sportcsarnokban. A Szlovéniába utazó keretet 27-én jelöli ki Robert Lupu szövetségi kapitány.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."