Sport » Futsal

Ismét lesz megyei futsalbajnokság

Persze, ehhez jelentkeznikük kell a csapatoknak, de ezt már megtehetik.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fkdeva4

Kolozsváron nyert az FK, a kapust behívták (videó)

Hétvégén a második fordulót rendezték a...
fkelsoedzes

Ezt érheti el idén az FK

Egy-két játékossal még folyik az egyezkedés, de...
SzocsesBiro01

Kell a székely szív

Mi viszi el az FK kulcsjátékosait, és miért nem...

2017-ben Keresztúron játszottak az udvarhelyszéki csapatok. Fotó: archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO / HÍRSZERK.
2017. december 05., 09:34
0 hozzászólás. 

2018 elején újra megszervezik a megyei teremlabdarúgó bajnokságot. A tervek szerint a bajnokság január-márciusi időszakban tornarendszerben zajlik, földrajzi elhelyezkedés és a csapatok számától függően.

Az egyes tornák győztesei a végső nagydöntőben mérkőznek meg egymással, a győztes pedig Hargita megye futsal-bajnoki címét szerzi meg. A bajnokságban részt vehetnek a megyei 4., 5., 6. és 7. ligában szereplő csapatok a már meglévő, érvényes leigazolásokkal, de új csapatok jelentkezését is várják. Érdeklődni és beiratkozni 2017 december 18-ig lehet Bálint Attilánál a 0742-485079-es telefonszámon.

A bajnokságban részt vehetnek a megyei 4., 5., 6. és 7. ligában szereplő csapatok a már meglévő, érvényes leigazolásokkal, de új csapatok jelentkezését is várjuk. A beiratkozási díj 100 lej, melyből Hargita Megyei Labdarúgó Szövetség a díjazást és a szervezési költségeket biztosítja. Azon csapatok, melyek felajánlják, hogy megszerveznek egy tornát, mentesülnek a beiratkozás díjától.

A résztvevő csapatoknak a tornák során 35 lejt kell fizetniük mérkőzésenként, ami fedezi a játékvezető és a megfigyelő díját. Azok a nagypályás játékosok, melyeknek csapatai nem indultak a futsalbajnokságban, eligazolhatnak más csapathoz is, de egy új futsalleigazolást kell készíteniük, mely csak a teremtornákra érvényes. A mérkőzéseket a teremlabdarúgás szabályai szerint zajlanak, kivételt képez a játékidő (2x20 perc), mely csak az utolsó két percben lesz megállítva, ha a játék áll.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."