Sport » Futsal

Nagyon fut az FK szekere mostanában (VIDEÓ)

Jó képességű ellenfelét is kiütéssel küldte haza az FK Székelyudvarhely. Szebbnél szebb gólokat nézhetsz a videón.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
devafk pika1

Nézd élőben a Déva–Székelyudvarhelyi Futsal Klub találkozót!

A Dévai Autobergamo vendégeként játszanak az...
fk galac 2

Székelyudvarhelyi FK–Bukovina Vicov (ÉLŐ VIDEÓ)

Nem értél el a teremfocisok mai találkozójára? Semmi...
fkdeva4

Kolozsváron nyert az FK, a kapust behívták (videó)

Hétvégén a második fordulót rendezték a...

FKCalarasi
A tízméteresnél Kanyó (2) volt az ítéletvégrehajtó
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. november 06., 09:50
0 hozzászólás. 

Potyogtak a gólok az FK szombat esti bajnokiján, a szerb idegenlégiósokkal és jól összeszokott román játékosokkal érkező Duna-parti gárda a vártnál sokkal könnyebb prédája lett Szőcsék góléhségének. Habár az első félidőben csak két gól esett, fordulás után nagyon beidult az FK-henger Călărași ellen. A második gólt Kanyó Szilárd egy "rövidített" tízméteresből rúgta, mert a vendégek hatodik szabálytalansága kb. nyolc méterre esett a kapujuktól.

A második játékrészben több szépségdíjas találatnak is tapsolhattunk, Szőcs, Hadnagy vagy Szécsi találatai is élményszámba mentek.

A Sepsi Futsal a bajnok Dévai Autobergamótól nyolcat kapott hazai pályán, Resica szintén hazai pályán kapott ki Jászvásártól. Kedden 16 órakor a Csíkszeredai Imperial Wet Marosvásárhellyel játszik idegenben, aznap 18 órától Temesvár-Galac összecsapás is lesz.

A vásárhelyiek helyzete súlyosbodott, a szövetség fegyelmi bizottsága múlt héten megbüntette őket – a csapatot négy pont levonásával büntették, így csak utolsó az együttes, mínusz 1 pontja lett a döntés következtében. A City'us tartozik az FK-ban játszó Csala Zsoltnak, illetve még az FK-nak is ki kell fizetnie egy korábbi tartozást: Szőcs László tavalyi kölcsönadásáért még azóta sem látott pénzt az udvarhelyi csapat.

Az FK következő meccse vasárnap 18 órakor lesz hazai pályán Resica ellen. A resicaiak a 8. fordulóban nem jelentek meg Călărași ellen idegenben.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 9. forduló

Székelyudvarhelyi Sportcsarnok, 700 néző. Vezette: Gherman Gabriel (Bukarest) és Curta Ovidiu Dan (Marosvásárhely)

FK SZÉKELYUDVARHELY–DUNĂREA CĂLĂRAȘI 9–3 (2–0)

Gólszerzők: Szőcs (7., 25., 29.), Kanyó (20.), Szécsi (21, 23., 36.), Rancic (24., öngól), Hadnagy (27.), illetve Vârlan (28., 33.), Jovanovic (28.).

FK: Andrei Grigoraș – Biró Attila, Mánya Szabolcs, Szőcs László, Szécsi Barna. Csere: Bálint Tibor - Miklós Tamás, Csala Zsolt, Máté József, Kanyó Szilárd, Hadnagy István, Kedei Barna, Gálfi Artúr. Edző: Jakab Zoltán.

DUNĂREA: Moldovanu – Movileani, Krstic, Stepic, Plugaru. Csere: Bejinariu – Ion Dumitru, Jovanovic, Vârlan, Rancic, Tomescu. Edző-játékos: George Tomescu.

Sárga lap: Szécsi, illetve Plugaru, Stepic, Dumitru.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."