Sport » Futsal

Nagyon fut az FK szekere mostanában (VIDEÓ)

Jó képességű ellenfelét is kiütéssel küldte haza az FK Székelyudvarhely. Szebbnél szebb gólokat nézhetsz a videón.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Resicabanya

Nézd meg az FK két tucat gólját! (videó)

Ennyit még nem vágott csapat az idényben, sőt ekkora...
GalacFK3

Megnézheted, micsoda góllal győzött az FK Galacon! (VIDEÓ)

Hősies mérkőzés volt, az utolsó percekben nyert az...
FKIMP

Újranézheted az Udvarhely-Csík futsalderbit (VIDEÓ)

Jó hangulat, nagy meccs, szép gólok – egy kitűnő,...

FKCalarasi
A tízméteresnél Kanyó (2) volt az ítéletvégrehajtó
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. november 06., 09:50
0 hozzászólás. 

Potyogtak a gólok az FK szombat esti bajnokiján, a szerb idegenlégiósokkal és jól összeszokott román játékosokkal érkező Duna-parti gárda a vártnál sokkal könnyebb prédája lett Szőcsék góléhségének. Habár az első félidőben csak két gól esett, fordulás után nagyon beidult az FK-henger Călărași ellen. A második gólt Kanyó Szilárd egy "rövidített" tízméteresből rúgta, mert a vendégek hatodik szabálytalansága kb. nyolc méterre esett a kapujuktól.

A második játékrészben több szépségdíjas találatnak is tapsolhattunk, Szőcs, Hadnagy vagy Szécsi találatai is élményszámba mentek.

A Sepsi Futsal a bajnok Dévai Autobergamótól nyolcat kapott hazai pályán, Resica szintén hazai pályán kapott ki Jászvásártól. Kedden 16 órakor a Csíkszeredai Imperial Wet Marosvásárhellyel játszik idegenben, aznap 18 órától Temesvár-Galac összecsapás is lesz.

A vásárhelyiek helyzete súlyosbodott, a szövetség fegyelmi bizottsága múlt héten megbüntette őket – a csapatot négy pont levonásával büntették, így csak utolsó az együttes, mínusz 1 pontja lett a döntés következtében. A City'us tartozik az FK-ban játszó Csala Zsoltnak, illetve még az FK-nak is ki kell fizetnie egy korábbi tartozást: Szőcs László tavalyi kölcsönadásáért még azóta sem látott pénzt az udvarhelyi csapat.

Az FK következő meccse vasárnap 18 órakor lesz hazai pályán Resica ellen. A resicaiak a 8. fordulóban nem jelentek meg Călărași ellen idegenben.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 9. forduló

Székelyudvarhelyi Sportcsarnok, 700 néző. Vezette: Gherman Gabriel (Bukarest) és Curta Ovidiu Dan (Marosvásárhely)

FK SZÉKELYUDVARHELY–DUNĂREA CĂLĂRAȘI 9–3 (2–0)

Gólszerzők: Szőcs (7., 25., 29.), Kanyó (20.), Szécsi (21, 23., 36.), Rancic (24., öngól), Hadnagy (27.), illetve Vârlan (28., 33.), Jovanovic (28.).

FK: Andrei Grigoraș – Biró Attila, Mánya Szabolcs, Szőcs László, Szécsi Barna. Csere: Bálint Tibor - Miklós Tamás, Csala Zsolt, Máté József, Kanyó Szilárd, Hadnagy István, Kedei Barna, Gálfi Artúr. Edző: Jakab Zoltán.

DUNĂREA: Moldovanu – Movileani, Krstic, Stepic, Plugaru. Csere: Bejinariu – Ion Dumitru, Jovanovic, Vârlan, Rancic, Tomescu. Edző-játékos: George Tomescu.

Sárga lap: Szécsi, illetve Plugaru, Stepic, Dumitru.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."