Sport » Futsal

Újranézheted az Udvarhely-Csík futsalderbit (VIDEÓ)

Jó hangulat, nagy meccs, szép gólok – egy kitűnő, sportszerű estét hoztak össze a csapatok.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
devafk pika1

Nézd élőben a Déva–Székelyudvarhelyi Futsal Klub találkozót!

A Dévai Autobergamo vendégeként játszanak az...
fk galac 2

Székelyudvarhelyi FK–Bukovina Vicov (ÉLŐ VIDEÓ)

Nem értél el a teremfocisok mai találkozójára? Semmi...
fkdeva4

Kolozsváron nyert az FK, a kapust behívták (videó)

Hétvégén a második fordulót rendezték a...

FKIMP
Megtelt a sportcsarnok a székely derbire
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. október 24., 11:20
0 hozzászólás. 

Összemordulás azért előfordult, de alapvetően egy jó hangulatú, küzdelmes, szép meccset játszott az FK Székelyudvarhely és a Csíkszeredai Imperial Wet hétfőn este. Még csíki szurkolók is voltak a találkozón – igaz, amikor megérkeztek, csapatuk már kétgólos hátrányban volt.

Az FK-Imperial Wet összecsapás a két Szőcs László ütközésével kezdődött – a csíkiak magasabb sportolója elég agilisan, agresszíven játszott, az udvarhelyieké pedig többször is fantasztikus szólókat mutatott be és két remekbeszabott gólt is lőtt.

A csíki Szőcs Laci szintén eredményes volt a második félidő kezdetekor, annak 19. másodpercében fejjel vette be az FK kapuját, mert picit elaludt a védelem. Az FK amúgy szép játékkal rukkolt elő megint, látványos helyzeteket dolgozott ki, a gólok is tapsolnivalók voltak. Kétszer is kisbüntetőhöz jutott az udvarhelyi csapat, de Victor Martin mindkét Mánya-lövést kivédte.

A csíkiaknál több egykori FK-játékos is játszott, Szőcs Lóránd edző-játékosként elég sok időt töltött a pályán és égett a bizonyítási vágytól, akárcsak Kovács Ákos. Tifán Tamás csak néhány percig volt a pályán. Birtalan Barna szintén nagy elánnal vetette magát játékba: az első félidőben egyszer keményen odalépett (sárgát is kapott érte), majd több helyzete is volt, a második játékrészben pedig két gyönyörű gólt szerzett: előbb laposan, mintegy 12 méterről lőtt egyet az alsóba, majd egy szöglet után kapásból vágta a kapunkba a labdát.

Túloldalt a Szécsi-Szőcs-Biró-Miklós négyes remekelt, egyik gól szebb volt, mint a másik – senki sem panaszkodhatott a látványra a meccs után.

A mérkőzést teljes egészében újra lehet nézni a Futsal Romania Youtube-csatornáján, a gólokat a videón a következő időpontokban lehet megtalálni:

Szőcs László (1-0, 6.39), Biró Attila (2-0, 10.39), Biró Attila (3-0, 28.38), Szőcs László (3-1, 58.45), Szécsi Barna (4-1, 1.02.52), Szőcs László (5-1, 1.07.30), Birtalan (5-2, 1.16.55), Miklós Tamás (6-2, 1.31.59), Birtalan (6-3, 1.33.48), Szécsi Barna (7-3, 1.37.58), Tankó Levente (7-4, 1.40.39).

Az FK jelenleg vezeti az alapszakaszt, a Temesvár-Déva rangadót kedden 18 órától játsszák le, az udvarhelyi csapat következő meccse Galacon lesz október 30-án, hétfőn este fél héttől.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 7. forduló

Székelyudvarhelyi Sportcsarnok, 1000 néző. Vezette: Stroe Gabriel és Marian Ivănescu (Bukarest)

FK Székelyudvarhely–Csíkszerdai Imperial Wet 7–4 (3–0)

Gólszerzők: Szőcs László (2., 25.), Biró Attila (4., 13.), Szécsi Barna (23., 37.), Miklós Tamás (36.), illetve Szőcs László (21.), Birtalan Barna (30., 36.), Tankó Levente (39.).

FK: Andrei Grigoraș – Biró Attila, Mánya Szabolcs, Szőcs László, Szécsi Barna. Csere: Miklós Tamás, Csala Zsolt, Máté József, Kanyó Szilárd, Hadnagy István. Edző: Jakab Zoltán.

IMPERIAL WET: Victor Martin – Birtalan Barna, Tankó Levente, Dobri Norbert, Szőcs László. Csere: Biró Zsolt – Szőcs Lóránd, Aramă Ovidiu, Vlad Pavel, Kovács Ákos, Tifán Tamás, Kurkó Márk. Edző-játékos: Szőcs Lóránd.

Sárga lap: Birtalan, Pavel, Szőcs Lóránd, Szőcs László.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."