Sport » Futsal

Újranézheted az Udvarhely-Csík futsalderbit (VIDEÓ)

Jó hangulat, nagy meccs, szép gólok – egy kitűnő, sportszerű estét hoztak össze a csapatok.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Resicabanya

Nézd meg az FK két tucat gólját! (videó)

Ennyit még nem vágott csapat az idényben, sőt ekkora...
FKCalarasi

Nagyon fut az FK szekere mostanában (VIDEÓ)

Jó képességű ellenfelét is kiütéssel küldte haza az...
GalacFK3

Megnézheted, micsoda góllal győzött az FK Galacon! (VIDEÓ)

Hősies mérkőzés volt, az utolsó percekben nyert az...

FKIMP
Megtelt a sportcsarnok a székely derbire
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. október 24., 11:20
0 hozzászólás. 

Összemordulás azért előfordult, de alapvetően egy jó hangulatú, küzdelmes, szép meccset játszott az FK Székelyudvarhely és a Csíkszeredai Imperial Wet hétfőn este. Még csíki szurkolók is voltak a találkozón – igaz, amikor megérkeztek, csapatuk már kétgólos hátrányban volt.

Az FK-Imperial Wet összecsapás a két Szőcs László ütközésével kezdődött – a csíkiak magasabb sportolója elég agilisan, agresszíven játszott, az udvarhelyieké pedig többször is fantasztikus szólókat mutatott be és két remekbeszabott gólt is lőtt.

A csíki Szőcs Laci szintén eredményes volt a második félidő kezdetekor, annak 19. másodpercében fejjel vette be az FK kapuját, mert picit elaludt a védelem. Az FK amúgy szép játékkal rukkolt elő megint, látványos helyzeteket dolgozott ki, a gólok is tapsolnivalók voltak. Kétszer is kisbüntetőhöz jutott az udvarhelyi csapat, de Victor Martin mindkét Mánya-lövést kivédte.

A csíkiaknál több egykori FK-játékos is játszott, Szőcs Lóránd edző-játékosként elég sok időt töltött a pályán és égett a bizonyítási vágytól, akárcsak Kovács Ákos. Tifán Tamás csak néhány percig volt a pályán. Birtalan Barna szintén nagy elánnal vetette magát játékba: az első félidőben egyszer keményen odalépett (sárgát is kapott érte), majd több helyzete is volt, a második játékrészben pedig két gyönyörű gólt szerzett: előbb laposan, mintegy 12 méterről lőtt egyet az alsóba, majd egy szöglet után kapásból vágta a kapunkba a labdát.

Túloldalt a Szécsi-Szőcs-Biró-Miklós négyes remekelt, egyik gól szebb volt, mint a másik – senki sem panaszkodhatott a látványra a meccs után.

A mérkőzést teljes egészében újra lehet nézni a Futsal Romania Youtube-csatornáján, a gólokat a videón a következő időpontokban lehet megtalálni:

Szőcs László (1-0, 6.39), Biró Attila (2-0, 10.39), Biró Attila (3-0, 28.38), Szőcs László (3-1, 58.45), Szécsi Barna (4-1, 1.02.52), Szőcs László (5-1, 1.07.30), Birtalan (5-2, 1.16.55), Miklós Tamás (6-2, 1.31.59), Birtalan (6-3, 1.33.48), Szécsi Barna (7-3, 1.37.58), Tankó Levente (7-4, 1.40.39).

Az FK jelenleg vezeti az alapszakaszt, a Temesvár-Déva rangadót kedden 18 órától játsszák le, az udvarhelyi csapat következő meccse Galacon lesz október 30-án, hétfőn este fél héttől.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 7. forduló

Székelyudvarhelyi Sportcsarnok, 1000 néző. Vezette: Stroe Gabriel és Marian Ivănescu (Bukarest)

FK Székelyudvarhely–Csíkszerdai Imperial Wet 7–4 (3–0)

Gólszerzők: Szőcs László (2., 25.), Biró Attila (4., 13.), Szécsi Barna (23., 37.), Miklós Tamás (36.), illetve Szőcs László (21.), Birtalan Barna (30., 36.), Tankó Levente (39.).

FK: Andrei Grigoraș – Biró Attila, Mánya Szabolcs, Szőcs László, Szécsi Barna. Csere: Miklós Tamás, Csala Zsolt, Máté József, Kanyó Szilárd, Hadnagy István. Edző: Jakab Zoltán.

IMPERIAL WET: Victor Martin – Birtalan Barna, Tankó Levente, Dobri Norbert, Szőcs László. Csere: Biró Zsolt – Szőcs Lóránd, Aramă Ovidiu, Vlad Pavel, Kovács Ákos, Tifán Tamás, Kurkó Márk. Edző-játékos: Szőcs Lóránd.

Sárga lap: Birtalan, Pavel, Szőcs Lóránd, Szőcs László.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."