Sport » Futsal

Nézd meg az FK hősies döntetlenjét! (VIDEÓ)

Nem adta fel a csapat és másodpercekkel a vége előtt ellopott egy pontot a bajnokcsapattól egy nagyon jó meccsen. Kattints és nézd meg.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Resicabanya

Nézd meg az FK két tucat gólját! (videó)

Ennyit még nem vágott csapat az idényben, sőt ekkora...
FKCalarasi

Nagyon fut az FK szekere mostanában (VIDEÓ)

Jó képességű ellenfelét is kiütéssel küldte haza az...
GalacFK3

Megnézheted, micsoda góllal győzött az FK Galacon! (VIDEÓ)

Hősies mérkőzés volt, az utolsó percekben nyert az...

DevaFK
Képernyőfotó
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. október 20., 12:56
0 hozzászólás. 

Talán a mellény is nagy volt a dévaiaknál, hiszen a sikeres Eb-pótselejtező és a múlt heti UEFA Futsal Cup siker felnyomta az egójukat, s mint tudjuk, sem a Matei-testvérek, sem pedig Ignat vagy Mimi Stoica nem kell a szomszédba menjenek egy kis önbizalomért.

Egy hete nagyon komoly próbatételen ment át az Autobergamo, hiszen a hazai pályán játszott selejtezőcsoportban a máltai St. Andrews 5-2-es legyőzése után meglepetésre 3-2-re kikaptak a bosnyák Mosztártól, aztán múlt szombaton 6-3-ra legyőzték az azerbajdzsáni Araz Nahicsevánt, így elsők lettek a kvartettben. Nem volt könnyű, ahogy a folytatás sem lesz az, hiszen a Bragával (portugál), az Inter Moviestarral (spanyol) és a Kajrat Almatival (kazah, itt játszik a magyar Dróth Zoltán) kell játszaniuk az elitkörben. Az FK pedig ezalatt készülhetett a dévai derbire. 

Nem volt könnyű dolguk az FK-val sem, hiszen Biró hamar vezetést szerzett, majd Csoma egyenlítése után másodpercekkel Szőcs is bevágott egyet. Innen a Déva feljött, egyenlített a félidő előtt, a második játékrészben kettővel elment – azonban volt visszaút, mert a meccs egészen fantasztikus volt, s ebben az is benne van, hogy az FK is odatette magát, eddig a szezon legjobb meccsét produkálta. Tessék csak részletesen megnézni a videót, abból kiderül.

A döntetlen végül úgy jött össze, hogy két perccel a vége előtt Mánya ellentámadásból faragott a hátrányból, majd az utolsó percekre vészkapussal (Biró) rohamozott az FK és Miklós közelről kiegyenlített. Nagyon fontos egy pontot fogott meg a csapat, ez az alapszakasz végelszámolásánál jól jöhet.

A mérkőzést teljes egészében újra lehet nézni a Futsal Romania Youtube-csatornáján, a gólokat a következő időpontokban lehet megtalálni:

Csoma (1-1) 17.20, Csoma (2-2) 33.44, Ignat (3-2) 1.04.30, Stoica (4-2), 1.15.25, illetve Biró (0-1) 2.12, Szőcs (1-2) 17.50, Mánya (3-4) 1.19.10, Miklós (4-4), 1.22.55.

Az FK sokat nem pihen, csak a hét végén, hiszen hétfőn este már újabb bajnoki jön, mégpedig székelyföldi rangadó: hétfőn, október 23-án este héttől a Csíkszeredai Imperial Wet jön Udvarhelyre, olyan egykori FK-futsalosokkal, mint Szőcs Lóránd edző-játékos, Birtalan Barna vagy Tifán Tamás, így már csak ezért is érdekes összecsapásnak ígérkezik a megyei futsalderbi.

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 6. forduló:

DÉVAI AUTOBERGAMO – FK SZÉKELYUDVARHELY 4–4 (2–2)

Dévai Sportcsarnok, 500 néző. Vezette: Decă Daniel (Brăila) és Georgian Ionescu (Buzău)

Gólszerzők: Csoma Alpár (11., 20.), Ignat (32.), Stoica (37.), illetve Biró (2.), Szőcs (11.), Mánya (38.), Miklós (40.)

AUTOBERGAMO: Petrișor Toniță – Csoma Alpár, Florin Ignat, Da Costa Ferreira, Florin Matei. Csere: Sergiu Tacot, Dumitru Stoica, Cristian Matei, Cristian Obadă, Adrian Pânzaru. Edző: Marco Angulo.

FK: Andrei Grigoraș – Biró Attila, Mánya Szabolcs, Szőcs László, Máté József. Csere: Szécsi Barna, Miklós Tamás, Hadnagy István, Kanyó Szilárd. Edző: Jakab Zoltán.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."