Sport » Futsal

Tizenhármat rámolt be az FK

A helyzetkihasználás ugyan nem volt hibátlan, sima, tíz golós győzelemmel kezdte szezonját az FK.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
FKZabolaKezdi

Edzőmeccset, illetve bemutatót tartott Háromszéken az FK

Két meccsen 18 gólt rámolt be a kupameccsre és a...
TatarFK

Új kapusa lesz a futsalcsapatnak

Fiatal, ambiciózus, védett is ellenünk jó sokszor. A...
ValadaresSavio

Mi lesz veled, futsal?

Generációváltás következhet a román teremlabdarúgó...

szocslaszlo
FK-Resica, fotó: archívum
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. augusztus 27., 19:29
0 hozzászólás. 

Resicabányán kezdte meg 2017-18-as szezonját az FK Székelyudvarhely. A Grigoraș – Mánya, Szécsi, Bíró, Szőcs kezdősornak már az első percben sikerült megszereznie a vezetést Mánya révén. A második gólra sem kellett sokat várni, a csereként beálló Hadnagy pofozta a labdát a hálóba.

Még az első félidőben bemutatkoztak az FK nyári szerzeményei: Csala, Kanyó és Máté is, de az előzőt követő találatokat szintén a kezdősor jegyezte. Szécsi, Mánya, Bíró és Szőcs is betalált, utóbbi kétszer is. A szünet előtt, egy labdaszerzés után sikerült szépítenie a Resicabányai Muncitorul csapatának, így 7-1-es FK vezetéssel vonultak öltözőbe a játékosok.

A második félidő is az udvarhelyiek szájíze szerint alakult, akárcsak az elsőben, most is Mánya kezdte meg a góltermelést. Két helyzetüket ebben a játékrészben is gólra váltották a hazaiak, de eközben az udvarhelyiek újabb ötöt rámoltak be. Szécsi, Mánya, Bíró és Miklós voltak eredményesek, így a mérkőzésen 13-3 arányú FK győzelem született.

A tabellán az udvarhelyiek a második helyet foglalják el, a tavalyi bajnok Déva mögött, és az első osztályban debütáló csíkszeredai Imperial Wet előtt, akik a Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsalt tudták felülmúlni. Az FK a következő fordulóban is idegenben lép pályára, a Jászvásári Poli lesz az ellenfél szeptember 3-án, vasárnap 14 órától.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."