Sport » Futsal

Tizenhármat rámolt be az FK

A helyzetkihasználás ugyan nem volt hibátlan, sima, tíz golós győzelemmel kezdte szezonját az FK.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Pál Árpád fotó: fkszekelyudvarhely.ro

Az utolsó percben egy pont lett a jutalom (videó)

Óriási gólok estek a hétfő esti FK-Temesvár...
RomaniaGruzia

Keveset játszott Szőcs a válogatottban

Csak a döntetlen jött össze a Grúzia elleni...
fkiasi2

Itt nézheted újra az FK második bajnokiját

Második bajnokiját játszotta az FK Székelyudvarhely....

szocslaszlo
FK-Resica, fotó: archívum
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. augusztus 27., 19:29
0 hozzászólás. 

Resicabányán kezdte meg 2017-18-as szezonját az FK Székelyudvarhely. A Grigoraș – Mánya, Szécsi, Bíró, Szőcs kezdősornak már az első percben sikerült megszereznie a vezetést Mánya révén. A második gólra sem kellett sokat várni, a csereként beálló Hadnagy pofozta a labdát a hálóba.

Még az első félidőben bemutatkoztak az FK nyári szerzeményei: Csala, Kanyó és Máté is, de az előzőt követő találatokat szintén a kezdősor jegyezte. Szécsi, Mánya, Bíró és Szőcs is betalált, utóbbi kétszer is. A szünet előtt, egy labdaszerzés után sikerült szépítenie a Resicabányai Muncitorul csapatának, így 7-1-es FK vezetéssel vonultak öltözőbe a játékosok.

A második félidő is az udvarhelyiek szájíze szerint alakult, akárcsak az elsőben, most is Mánya kezdte meg a góltermelést. Két helyzetüket ebben a játékrészben is gólra váltották a hazaiak, de eközben az udvarhelyiek újabb ötöt rámoltak be. Szécsi, Mánya, Bíró és Miklós voltak eredményesek, így a mérkőzésen 13-3 arányú FK győzelem született.

A tabellán az udvarhelyiek a második helyet foglalják el, a tavalyi bajnok Déva mögött, és az első osztályban debütáló csíkszeredai Imperial Wet előtt, akik a Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsalt tudták felülmúlni. Az FK a következő fordulóban is idegenben lép pályára, a Jászvásári Poli lesz az ellenfél szeptember 3-án, vasárnap 14 órától.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."